De Cloud-app installeren

Heb je je Cloud-account geactiveerd? Dan kun je de Cloud-app gratis installeren op je gsm, tablet of computer. Log daarna in met je MyProximus-login en -wachtwoord om toegang te krijgen tot de cloud.

Cloud installeren op je gsm of tablet

1. Download en installeer de Cloud-app gratis via de Play Store of App Store.
    Play Store Nieuw venster
    App Store Nieuw venster
  2. Open de app en accepteer de algemene voorwaarden.
  3. Vul je MyProximus-login en -wachtwoord in en klik op Verbinden.
    Let op, het is niet langer mogelijk om in te loggen met je oude Cloud-login en -wachtwoord.
  4. Indien je dat wilt, kun je ervoor kiezen om bestanden toe te voegen aan Cloud via een automatische back-up.
  5. Volg de tutorial om alle mogelijkheden van Cloud te ontdekken.

Cloud installeren op je pc

1. Download de Cloud-app via MyProximus op je pc.
    Download Cloud voor pc Nieuw venster
  2. Open het gedownloade bestand (.exe) en volg de installatie-instructies op het scherm.
  3. Open de app en accepteer de algemene voorwaarden.
  4. Vul je MyProximus-login en -wachtwoord in en klik op Verbinden.
    Let op, het is niet langer mogelijk om in te loggen met je oude Cloud-login en -wachtwoord.
  5. Indien je dat wilt, kun je ervoor kiezen om bestanden toe te voegen aan Cloud via een automatische back-up.
  6. Volg de tutorial om alle mogelijkheden van Cloud te ontdekken.

Cloud installeren op je Mac

1. Download de Cloud-app via MyProximus op je Mac.
    Download Cloud voor Mac Nieuw venster
  2. Open het gedownloade bestand (.dmg) en sleep de app naar de map Programma's.
  3. Open de app en accepteer de algemene voorwaarden.
  4. Vul je MyProximus-login en -wachtwoord in en klik op Verbinden.
    Let op, het is niet langer mogelijk om in te loggen met je oude Cloud-login en -wachtwoord.
  5. Indien je dat wilt, kun je ervoor kiezen om bestanden toe te voegen aan Cloud via een automatische back-up.
  6. Volg de tutorial om alle mogelijkheden van Cloud te ontdekken.

Heb je nog een andere vraag over Cloud? Bekijk onze andere FAQ's of contacteer ons.