De Cloud-applicatie installeren

Hebt uw Cloud-account geactiveerd? Dan kunt u de Cloud-applicatie gratis installeren op uw gsm, tablet of computer. Log daarna in met uw MyProximus-login en -wachtwoord om toegang te krijgen tot de cloud.

Android-logoiOS-logo (iPhones en iPads)Microsoft Phone-logo Cloud installeren op uw gsm of tablet

1. Download en installeer de Cloud-app gratis via de Play Store, App Store of Windows Store.

Play Store Gsm of tablet met Android 4.0 of hoger
    App Store iPhone of iPad met iOS 7.0 of hoger
    Windows Store  Gsm of tablet met Windows 8.1 of hoger

2. Open de applicatie en accepteer de algemene voorwaarden.
  3. Vul uw MyProximus-login en -wachtwoord in en klik op Verbinden.
    Let op, het is niet langer mogelijk om in te loggen met uw oude Cloud-login en -wachtwoord.
  4. Indien u dat wilt, kunt u ervoor kiezen om bestanden toe te voegen aan Cloud via een automatische back-up.
  5. Volg de tutorial om alle mogelijkheden van Cloud te ontdekken.

Microsoft Windows-logo Cloud installeren op uw pc

1. Download de Cloud-applicatie via MyProximus op uw pc.
  2. Open het gedownloade bestand (.exe) en volg de installatie-instructies op het scherm.
  3. Open de applicatie en accepteer de algemene voorwaarden.
  4. Vul uw MyProximus-login en -wachtwoord in en klik op Verbinden.
    Let op, het is niet langer mogelijk om in te loggen met uw oude Cloud-login en -wachtwoord.
  5. Indien u dat wilt, kunt u ervoor kiezen om bestanden toe te voegen aan Cloud via een automatische back-up.
  6. Volg de tutorial om alle mogelijkheden van Cloud te ontdekken.

Apple Mac OS-logo Cloud installeren op uw Mac

1. Download de Cloud-applicatie via MyProximus op uw Mac.
  2. Open het gedownloade bestand (.dmg) en sleep de applicatie naar de map Programma's.
  3. Open de applicatie en accepteer de algemene voorwaarden.
  4. Vul uw MyProximus-login en -wachtwoord in en klik op Verbinden.
    Let op, het is niet langer mogelijk om in te loggen met uw oude Cloud-login en -wachtwoord.
  5. Indien u dat wilt, kunt u ervoor kiezen om bestanden toe te voegen aan Cloud via een automatische back-up.
  6. Volg de tutorial om alle mogelijkheden van Cloud te ontdekken.