Activeren of wijzigen van een tv-optie of tv-bundel

Bestel een tv-optie (bv. een tv-boeket, sport- of kinderzenders) of tv-bundel via MyProximus of via uw tv-toestel.
Deze wijzigen of annuleren kan enkel via MyProximus.

Activeren

Via MyProximus

U kunt alle opties en tv-bundels activeren via MyProximus : entertainment, voetbalzenders, kinderzenders, enz.

1. Log in op MyProximus om uw producten en diensten te beheren.
    Bekijk uw producten
  2. Klik op het Proximus TV-icoon. Alle beschikbare opties verschijnen op het scherm.
  3. Klik op de optie die u wilt activeren. Ziet u een ? Dan kunt u deze optie kiezen als tv-bundel (inbegrepen bij uw Pack).
  4. Klik op Bestellen > Volgende > Bevestigen > Doorgaan.
  5. Uw optie is geactiveerd. U kunt kijken naar uw nieuwe tv-programma’s binnen enkele uren. U ziet steeds een naast de door u gekozen tv-bundel.
Activeer Netflix op uw tv

Nadat u Netflix hebt geactiveerd in MyProximus, dient u deze ook te activeren in uw tv menu.

Via het tv-menu

U kunt de tv-opties activeren via uw tv-menu: entertainment, voetbal op aanvraag, Wanagogo, enz.

Nieuw Proximus TV-menu

Het menu start met Mijn bibliotheek, televisie en shop.

1. Druk op la touche on demand en ga naar Shop > Activeer een optie.
  2. Maak uw keuze uit de opties, tv-boeketten en Passen.
  3. Selecteer Activeer deze optie. U krijgt een verwittigingsbericht wanneer het een tv-bundel betreft.
  4. Voer uw pincode in (standaard 1234, behalve indien u uw pincodes voor Proximus TV gewijzigd hebt) en bevestig.
Proximus TV-menu

Het menu start met Televisie, op aanvraag, voor mij aanbevolen, enz.

1. Druk op la touche on demand en ga naar Mijn account > Abonnement > Shopping.
  2. Maak uw keuze uit de opties, tv-boeketten en Passen.
  3. Selecteer Bestellen. U krijgt een verwittigingsbericht wanneer het een tv-bundel betreft.
  4. Voer uw pincode in (standaard 1234, behalve indien u uw pincodes voor Proximus TV gewijzigd hebt ) en bevestig.

Wijzigen of deactiveren

U kunt een optie deactiveren enkel via MyProximus. Indien u de tv-bundel in uw Pack wilt wijzigen, dient u deze bundel eerst te deactiveren vooraleer een nieuwe te activeren.

1. Log in op MyProximus om uw producten en diensten te beheren.
    Bekijk uw producten
  2. Klik op het Proximus TV-icoon. Alle beschikbare opties verschijnen op het scherm. Ziet u een ? Dan is deze optie gekozen als tv-bundel (inbegrepen bij uw Pack).
  3. Klik op de tab Actief, daarna op de optie die u wilt deactiveren en dan op Beheer.
  4. Klik op Deactiveren > Volgende > Bevestigen > Doorgaan.
  5. Uw optie is gedeactiveerd. Indien de optie een tv-bundel betreft, kunt u direct een andere kiezen. U kunt kijken naar uw nieuwe tv-programma’s binnen enkele uren.
Netflix deactivieren

U moet uw Netflix-account opzeggen, anders blijft uw betaling via Proximus doorlopen. Daarna kunt u uw optie of uw favoriete tv-bundel wijzigen of deactiveren.