×

Anoniem bellen met uw gsm

Wilt u anoniem bellen? Activeer CLIR, de gratis optie om uw gsm-nummer éénmalig of permanent te verbergen. Uw telefoonnummer zal dan niet verschijnen op het scherm van de persoon naar wie u belt.

• Uw gsm-nummer éénmalig verbergen (tijdens 1 oproep)
    Vorm de korte code #31#Telefoonnummer op uw gsm en druk op de beltoets. In de plaats van Telefoonnummer vult u het nummer van uw correspondent in. Tijdens de aldus gevormde oproep zal uw nummer eenmalig niet verschijnen.
  • Uw gsm-nummer permanent verbergen
    Kies één van deze mogelijkheden om uw telefoonnummer permanent te verbergen tijdens al uw gesprekken. U kunt het nadien via dezelfde weg opnieuw weergeven.

Via de app (Aanbevolen)
    1. Open de MyProximus-app. Hebt u de app nog niet? Download de MyProximus-app.
    2. Tik op Producten.
    3. Tik op uw gsm-nummer.
    4. Tik op Instellingen.
    5. Tik op Andere.
    6. Beweeg de slider naast Anoniem bellen met je gsm naar rechts om deze te activeren of naar links om deze te deactiveren.
    Via de website

De stappen die u moet volgen zijn verschillend als u een factuur of aanrekening met of zonder rood overschrijvingsformulier.

Hebt u een factuur of aanrekening zonder rood overschrijvingsformulier?
    Voorbeeld van een factuur of aanrekening zonder overschrijvingsformulier
    1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten
    2. Klik op uw gsm-nummer.
    3. Scroll naar beneden. In de box Instellingen, klik op Andere.
    4. Klik op de On/Off-slider naast Anoniem bellen met je gsm.
    5. Vink de voorwaarden aan nadat u ze hebt gelezen en klik op Accepteer.
    Hebt u een factuur of aanrekening met een rood overschrijvingsformulier?
    Voorbeeld van een factuur of aanrekening met overschrijvingsformulier
    1. Log in op MyProximus en activeer zelf de CLIR-optie.

Activeer de CLIR-optie
    2. Scroll naar Diensten zonder vast maandelijks bedrag.
    3. Selecteer de CLIR optie.
    4. Klik op Aanpassen.
    Via de instellingen van uw gsm

Configureer CLIR via de instellingen van uw gsm. Raadpleeg de handleiding van uw toestel voor meer informatie.

Wilt u ook het nummer van uw vaste lijn verbergen?
    Ontdek hoe u uw vaste lijn-nummer kunt verbergen.