×

Pas je instellingen aan om verder te surfen

We hebben vastgesteld dat je gsm of tablet niet de correcte instellingen heeft om mobiel te surfen. Je zult deze instelling dus moeten wijzigen om verder te kunnen surfen.

Het toegangspunt (APN)  is : internet.proximus.be

We tonen je stap voor stap hoe te verbinden met mobiel internet op je gsm of tablet:

Stel je gsm of tablet in

Staat je Android toestel er niet tussen? Kies het toestel dat het meest op je toestel lijkt of volg de standaardinstructies:

• Tik op Instellingen > Mobiele netwerken > Namen toegangspunten > Kies de Meer,°°° of optie knop en tik op Standaardinstellingen herstellen. Tik op het toegangspunt en controleer of je bij APN internet.proximus.be ziet staan. Vul het in en bewaar het.
  • Tik op Instellingen > Meer of Meer Netwerken > Mobiele netwerken > Namen toegangspunten > Kies de Meer,°°° of optie knop en tik op Standaardinstellingen herstellen. Tik op het toegangspunt en controleer of je bij het Toeganspunt (APN) internet.proximus.be ziet staan. Vul het in en bewaar het.