Voice Continuity beheren

Als beheerder binnen uw bedrijf kunt u zich abonneren op Voice Continuity, de back-upoplossing voor VoIP telefonie. Uw vaste lijn blijft dan altijd bereikbaar, onderweg en zelfs in noodgevallen.

Bij voorkeur stelt u Voice Continuity op voorhand in, zodat u zich in geval van een panne geen zorgen hoeft te maken.

Opgelet: Voor het gebruik van Voice Continuity, zowel via de website als via de app, hebt u toegang tot MyProximus nodig. Hebt u nog geen toegang? Schrijf u in voor MyProximus.

Hoe wilt u Voice Continuity beheren?

• Voice Continuity-app
    Via de app
  • MyProximus
    Via MyProximus

Via de app

1. Ga naar de app-winkel van uw toestel.

Voor Android-toestellen
    (4.0 of hoger)

Voor iPhone of iPad
    (iOS 7.0 of hoger)

2. Open de app en tik op Start.
  3. Swipe om de Handleiding door te nemen, kies daarna Volgende.
  4. Vul uw MyProximus-gebruikersnaam en -wachtwoord in. Volgende keer automatisch inloggen? Vink Mijn gebruikersnaam bewaren? aan. Tik op Inloggen.
  5. In de pop-up kiest u Onthouden om ook in de browser uw logingegevens op te slaan.

U kunt Voice Continuity nu gebruiken.

Via MyProximus

1. Meld u aan op MyProximus om uw producten te bekijken.
    Bekijk uw producten
  2. Klik op Diensten en kies Voice Continuity.
  3. Als u meerdere sites hebt, klik dan op de site waarvoor u Voice Continuity wilt beheren. U ziet nu een overzicht van alle nummers.
  4. Klik op het instellingenicoon Settings icon naast een nummer. Vul het telefoonnummer in naar waar u oproepen wilt doorschakelen in geval van panne en tik op het icoon opslaan Save icon. Om meerdere nummers door te schakelen naar hetzelfde nummer, vink deze aan en klik daarna op het instellingenicoon Settings icon.
  5. Klik op de aan-uitknop On/off button om de doorschakeling in geval van panne in- of uit te schakelen. Als u dit voor meerdere nummers wilt doen, dan klikt u bovenaan de pagina op Activeer alles of Alles desactiveren.