De Push-to-Talk-app installeren

Push-to-Talk gebruiken op je smartphone? Download en installeer de Push-to-Talk-app, beschikbaar voor Android en iOS.

Push-to-Talk is voorbehouden voor medewerkers van bedrijven met een geldige licentie

Om de app te kunnen gebruiken, heb je toestemming van je werkgever nodig. Problemen bij het downloaden of installeren? Neem contact op met de verantwoordelijke binnen je bedrijf.

Push-to-Talk voor Android

1. Download de app.
    Play Store
  2. Open de app: tik op het Push-to-Talk-icoon.
  3. In het scherm met de algemene voorwaarden kies je Akkoord.
  4. Is er geen mobiel datanetwerk? Dan gaat de app verder via wifi. Hiervoor heb je de activatiecode nodig die je van de beheerder kreeg. Kies Opnieuw, voer de code in en tik OK.
  5. Kies Ja om Push-to-Talk te activeren.
  6. Nieuwe gebruiker? Maak dan kennis met Push-to-Talk. Tik op Bekijk Tutorial.

Klaar! Je hebt Push-to-Talk geactiveerd. Contacteer een collega via de app voor een testgesprek.

Push-to-Talk voor iPhone of iPad

1. Download de app.
    App Store
  2. Open de app: tik op het Push-to-Talk-icoon.
  3. In het scherm met de algemene voorwaarden kies je Akkoord.
  4. Is er geen mobiel datanetwerk? Dan vraagt de app om verder te gaan via wifi. Hiervoor heb je de activatiecode nodig die je van de beheerder kreeg. Kies Opnieuw, voer de code in en tik op OK.
  5. Kies Ja om Push-to-Talk te activeren.
  6. Maak uzelf kenbaar: kies OK en verzend de controle-sms Verander niets aan het bericht.
  7. De app connecteert met de server zodra de SMS is afgeleverd.

Klaar! Je hebt Push-to-Talk geactiveerd. Neem de tutorial door of contacteer een collega via de app voor een testgesprek.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!