Gebruikers toevoegen in Office 365

Een gebruiker toevoegen in Office 365? Als beheerder kun je, ook na de configuratie van Office 365, nieuwe gebruikers creëren.

1. Log in op Office 365, klik op het Blauw menu met witte stippen menu en op Beheer.
  2. Klik op Gebruikers > Actieve gebruikers.
    Klik op Actieve gebruikers in het menu Gebruikers.
  3. Klik op + Gebruiker toevoegen om de nieuwe gebruiker toe te voegen.
    Klik op + Gebruiker toevoegen.
  4. Vul de velden Weergavenaam en Gebruikersnaam in. Standaard wordt nu een tijdelijk wachtwoord voor elke nieuwe gebruiker aangemaakt. Zelf een wachtwoord kiezen? Klik op Wachtwoord en Ik wil het wachtwoord maken.
    Vul de velden in.
  5. Selecteer een beschikbare licentie. Meer weten? Ontdek hoe je licenties beheert in Office 365.
  6. Klik op Toevoegen. Microsoft mailt de logingegevens naar de nieuwe gebruiker.

Het profiel is klaar voor gebruik, van zodra de nieuwe gebruiker inlogt, kan hij of zij aan de slag.