Loginproblemen Office 365

Je wachtwoord voor Office 365 vergeten of je wilt het wijzigen? Lees onze oplossingen voor beheerders en gebruikers.

Voor beheerders

Je wachtwoord vergeten of kwijt geraakt? Genereer een nieuw via Microsoft.

1. Log in op Office 365, klik op het Blauw menu met witte stippen menu en op Beheer.
  2. Klik op Gebruikers > Actieve gebruikers.
    Klik op Actieve gebruikers in het menu Gebruikers.
  3. Selecteer de gebruiker.
    Selecteer de gebruiker.
  4. Klik op Wachtwoord opnieuw instellen.
    Klik op Wachtwoord opnieuw instellen.
  5. Klik op Opnieuw instellen. Je kunt een wachtwoord laten aanmaken of zelf een wachtwoord kiezen.

Voor gebruikers

Je wachtwoord voor Office 365 vergeten? Stel het opnieuw in via Microsoft.

Geen toegang tot dit platform?
Sommige gebruikers kunnen hun wachtwoord niet zelf resetten. Neem contact op met de persoon in je bedrijf die Office 365 beheert.

1. Log in op Microsoft Online.
  2. Klik op het Instellingen-icoon rechts bovenaan in je startscherm en kies Wachtwoord.
    Klik op Instellingen en Wachtwoord.
  3. Een nieuw scherm opent zich. Vul je huidig wachtwoord in en daarna 2 keer het nieuwe. Klik op Verzenden.
    Vul het oude wachtwoord en het nieuwe wachtwoord (2x) in.

Je wachtwoord is nu gewijzigd. Bij de volgende login gebruik je het nieuwe wachtwoord.

Ziet je op de pagina Wachtwoord geen koppeling? Contacteer de persoon in je bedrijf die Office 365 beheert.