Outlook instellen voor Office 365

Met Outlook Exchange profiteer je van een automatische synchronisatie van Mail, Kalender, Contacten en Nota’s op al je mobiele apparaten. Stel Outlook Exchange in via de installatiewizard of kies voor handmatig instellen als je Office 2010 of een oudere versie hebt.

1. Open Outlook: de installatiewizard start vanzelf op.
  2. Gebeurt dit niet? Ga naar Bestand > Info en klik op Account toevoegen.
    Klik op Account toevoegen in het menu Bestand.
  3. Kies E-mailaccount.
  4. Vul je naam, e-mailadres en het wachtwoord van je mailaccount in.
  5. Klik op Volgende > Voltooien.

Outlook is klaar voor gebruik! Je kunt nu mails ontvangen en versturen.

1. Open Outlook, ga naar Bestand > Info en klik op Account toevoegen.
    Klik op Account toevoegen in het menu Bestand.
  2. Kies Serverinstellingen of Extra servertypen handmatig configureren en klik Volgende.
  3. Selecteer IMAP.
  4. Vul onderstaande velden in:
    • Je naam en het e-mailadres dat je wilt toevoegen
    • Type account: selecteer IMAP in het uitklapmenu
    • Server voor inkomende e-mail: outlook.office365.com
    • Server voor uitgaande e-mail: smtp.office365.com
    • Gebruikersnaam: herhaal het e-mailadres
    • Wachtwoord: het wachtwoord voor je e-mailadres
  5. Klik op Meer instellingen en ga naar de tab Geavanceerd.
  6. Vul de poortnummers in en selecteer de versleutelde verbindingen:
    • Server inkomende e-mail: 993
    • Type versleutelde verbinding: SSL
    • Server uitgaande e-mail: 587
    • Type versleutelde verbinding: TLS
  7. Klik OK > OK > Volgende > Voltooien.

Outlook is klaar voor gebruik! Je kunt nu mails versturen en ontvangen.

Extra informatie nodig? Op Office Support vind je meer richtlijnen. Helpt dit niet? Onze medewerkers helpen je graag verder, bel of mail ons.