Domein toevoegen aan Office 365

Je domeinnaam gebruiken voor je e-mailadres en andere diensten? Voeg het toe aan Office 365. De wizard gidst je in drie stappen door het proces.

Voor je begint

Dit process omvat stappen waarbij je records moet toevoegen aan je DNS-host.

Wil je in de toekomst één aanspreekpunt voor je domein en Office 365? Dan kun je het overdragen.

1. Log in op Office 365, klik op het Blauw menu met witte stippen menu en op Beheer.
  2. Klik in de box Domeinen op Domein toevoegen.
    Klik op Domein toevoegen onder Domeinen.

Stap 1: Verifieer je domein

1. Vul je domeinnaam in.
  2. Om te bewijzen dat dit je domein is, moet je TXT-records toevoegen aan je DNS host. Kopieer de gegevens in de kolom waar TXT-waarde boven staat.
    Kopieer de waarde in het veld TXT-waarde.
  3. Office weet automatisch wie je DNS host is: klik op de link met de naam van je host en voeg het TXT-record toe. Neem de Stapsgewijze instructies voor het toevoegen van een TXT-record door of contacteer je DNS host voor hulp.
  4. Zijn de records toegevoegd? Klik op Ja, ik heb het record toegevoegd en dan Volgende.

Stap 2: Update je e-mailadressen

1. Klik op Update geselecteerde gebruikers en kies Volgende.
  2. Je moet uitloggen om het proces verder te zetten.
  3. Log opnieuw in, maar dan met het geüpdatete e-mailadres. Je wachtwoord blijft hetzelfde.
  4. Je kunt nu nieuwe gebruikers toevoegen. Dit hoeft niet? Klik op Sla deze stap over.

Stap 3: Update je DNS-records

1. Klik op Nee, ik heb een website en dan op Volgende.
  2. Selecteer de diensten die je wilt gebruiken en kies Volgende.
  3. Kopieer de MX records en voeg ze toe aan je DNS host. Doe daarna hetzelfde voor de andere records. Klik op Stapsgewijze instructies voor het toevoegen van een record, bovenaan in elke kolom, of contacteer je host voor hulp.
  4. Zijn de records toegevoegd? Klik op Ja, ik heb het record toegevoegd en kies Voltooien.

Klaar! Je kunt nu e-mails versturen en ontvangen met je bedrijfsadres via Office 365.

Meer informatie? >Bekijk dan zeker de online video van Microsoft. Let wel, deze is alleen beschikbaar in het Engels of in het Frans.