Hoe inschrijven op MyProximus Enterprise?

Hoe groot je bedrijf of organisatie ook is, je kunt met MyProximus al je vaste lijnen, je gsm-vloot en je ICT-toepassingen beheren. Je kunt er ook je verbruik en facturen analyseren en optimaliseren. We geven er tevens online bijstand voor al je vragen.

Er zijn twee mogelijkheden om je in te schrijven op MyProximus:

• met volledige toegang en als eindverantwoordelijke = Digital Access Owner
  • met toegang tot bepaalde onderdelen = Delegate User

Digital Access Owner

Schrijf in op MyProximus als Digital Access Owner: je krijgt er dan een volledig overzicht op MyProximus-website (*):

• Je kunt er alle informatie bekijken én alle applicaties gebruiken. Je kunt online bestellen, aankopen, facturen beheren, wijzigingen doorvoeren, …
  • Je kunt Delegate Users aanwijzen en hun toegang tot onderdelen van MyProximus geven.
  • Je bent het officiële en contractuele aanspreekpunt voor de MyProximus-account van je onderneming(en).
  • Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor alle acties van je Delegate Users op MyProximus en bent er voor aansprakelijk.
  • Er kan slechts één Digital Access Owner per bedrijf zijn.

Schrijf je in als Digital Access Owner

Meer informatie? Bekijk de video en lees onze tips hieronder.
(*) Als Digital Access Owner kun je MyProximus gebruiken via de website maar nog niet via de app. Maar je kunt ondertussen de app wel gebruiken om je persoonlijke abonnementen te beheren.

Hou je klantnummer en het e-mailadres waarmee je je wilt registreren bij de hand. Vergeet niet de voorwaarden aan te vinken en te bevestigen. In de komende dagen volgen er dan enkele e-mails om je inschrijving te vervolledigen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.
Had je al een account in MyProximus, schrijf je dan opnieuw in, maar nu als Digital Access Owner.

Inschrijving gelukt? Log in op MyProximus. We raden je aan dit via de browser van je computer of tablet te raadplegen. De MyProximus-app werkt niet voor toepassingen voor grote bedrijven.

Delegate User

Schrijf in op MyProximus als Delegate User: je krijgt er toegang tot bepaalde onderdelen van de MyProximus-website(*):

• Je kunt er bepaalde informatie bekijken of bepaalde applicaties gebruiken. Je kunt bv. online bestellen, facturen beheren of wijzigingen aan producten doorvoeren.
  • Er moet eerst een Digital Access Owner zijn in je organisatie vooraleer je zich kunt inschrijven als Delegate User. Hij of zij bepaalt tot welke onderdelen je toegang krijgt.
  • Er kunnen meerdere Delegate Users zijn.

(*) Als Delegate User kun je MyProximus gebruiken via de website maar nog niet via de app. Maar je kunt ondertussen de app wel gebruiken om je persoonlijke abonnementen te beheren.

Hoe je inschrijving verloopt, hang af van de producten die je wilt beheren.

Hou je klantnummer en het e-mailadres waarmee je je wilt registreren bij de hand. Dit e-mailadres wordt je gebruikersnaam voor MyProximus.

1. Schrijf je in met het e-mailadres van je bedrijf, want dit wordt je gebruikersnaam.
    Schrijf je in als Delegate User
  2. Kies een wachtwoord en vul de andere informatie in
  3. Klik op ‘Ik wens mijn vaste producten te beheren’ en geef je klantnummer, factuurdatum en activatiecode op.
  4. Kies vervolgens de applicaties waartoe je toegang wenst en bevestig.
  5. Je Digital Access Owner ontvangt een e-mail om je inschrijving goed te keuren. Dit moet binnen 14 dagen gebeuren.
  6. Na die goedkeuring ontvang je een e-mail 'Bevestig je MyProximus-login'. Klik op de link in die e-mail. Geef je wachtwoord op. Je ziet het welkomscherm van MyProximus voor Delegate User.

Als dit voor je van toepassing is en mogelijk is, ontvang je een e-mail om met dezelfde account als Delegate User de gsm-nummers en mobiel internet te beheren.

1. Vraag aan je Digital Access Owner om in te loggen op MyProximus.
  2. De Digital Access Owner kan in het onderdeel User Management een account Delegate User aan maken.
  3. De Digital Access Owner heeft hiervoor je naam, je e-mailadres en je gsm-nummer nodig. Je e-mailadres wordt je gebruikersnaam.
  4. Eens de Ditigal Access Owner je account heeft aangemaakt, ontvang je een e-mail 'Bevestig je MyProximus-login'. Klik op de link in die e-mail. Kies je eigen wachtwoord. Je ziet het welkomscherm van MyProximus voor Delegate User.

Als dit voor jou van toepassing is en mogelijk is, ontvang je een e-mail om met dezelfde account als Delegate User de vaste lijnen en vast internet te beheren.

Inschrijving gelukt? Log in op MyProximus. We raden je aan dit via de browser van je computer of tablet te raadplegen. De MyProximus-app werkt niet voor toepassingen voor grote bedrijven.

Aanpassingen op de gsm van je bedrijf?

Wil je instellingen op je bedrijfs-gsm veranderen, zoals voicemail, roaming-instellingen of extra data? Voor bedrijfs-gsm’s kun je dit niet zelf doen in MyProximus. Neem daarom contact op met de Digital Access Owner of de beheerder van de gsm-vloot van je bedrijf, die dit in MyProximus kan doen.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!