Mobiele gebruikers benoemen in MyProximus Enterprise

Om de mobiele nummers van je bedrijf eenvoudig te beheren, kun je mobiele nummers linken aan de juiste gebruiker en er persoonlijke referenties aan toekennen. Zo hoef je niet al je nummers vanbuiten te kennen. Je kunt gebruikers individueel of in bulk benoemen.

Een gebruiker benoemen

Om een individuele gebruiker te benoemen of een persoonlijke referentie toe te voegen, volg deze stappen:

1. Log in op MyProximus Enterprise. Heb je nog geen account? Schrijf je in als Digital Access Owner of Delegate UserNieuw venster.
    Log in op MyProximus Nieuw venster
  2. Klik op Producten en Mobiel Nummerbeheer. Je krijgt een overzicht van al je mobiele nummers te zien.
  3. Typ het mobiele nummer dat je wilt benoemen in het zoekveld in en klik op het icoon. Klik vervolgens op het mobiele nummer dat onderaan verschijnt.

Je kunt in het dropdownmenu Mobiel nummer ook wijzigen door Alias naam, Referentie 1 of Referentie 2 om te zoeken op een naam of referentie die je eerder al ingegeven hebt.
  4. Je komt nu op het overzicht voor dit mobiele nummer terecht. Klik in het tabblad Wijzigingen op Beheer alias & referenties.
  5. Geef de naam (alias) van de gebruiker in en eventuele referenties en klik op Update.

De naam (alias) van de gebruiker zal nu in het overzicht voor dit mobiele nummer en al je mobiele nummers getoond worden. Om ook de referenties te tonen op het overzicht van al je mobiele nummers, klik bovenaan rechts op Tabelweergave en vink Referenties aan.

Meerdere gebruikers benoemen

Om gebruikers in bulk te benoemen of om persoonlijke referenties toe te voegen, volg deze stappen:

1. Log in op MyProximus Enterprise. Heb je nog geen account? Schrijf je in als Digital Access Owner of Delegate UserNieuw venster.
    Log in op MyProximus Nieuw venster
  2. Klik op Producten en Mobiel Nummerbeheer. Je krijgt een overzicht van je mobiele nummers te zien.
  3. Scrol naar beneden en onder het overzicht van je mobiele nummers klik je op Wijzig meerdere nummers.
  4. Klik nu op Beheer alias naam & referenties.
  5. Lees eerst de info, klik dan op Download template om het Excel bestand te downloaden. Je kunt nu volgende velden invullen:
    • Mobiel nummer: geef hier alle mobiele nummers in die je wilt benoemen.
    • Naam: geef hier de naam van de gebruiker in.
    • Referentie 1: geef hier een 1ste persoonlijke referentie in (optioneel), bv. kostenplaats, departement, personeelnummer, enz.
    • Referentie 2: geef hier een 2de persoonlijke referentie in (optioneel), bv. kostenplaats, departement, personeelnummer, enz.
  6. Upload het bestand nadat je het hebt opgeslagen en klik op Verzenden.

De namen (aliassen) van de gebruikers zullen nu in het overzicht voor hun mobiele nummer en al je mobiele nummers getoond worden. Om ook de referenties te tonen op het overzicht van al je mobiele nummers, klik bovenaan rechts op Tabelweergave en vink Referenties aan.

Namen (aliassen) en referenties worden ook geëxporteerd wanneer je op Exporteer naar Excel klikt.