Kaart met het netwerkbereik - 5G, 4G, 3G, oproepen

Controleer het bereik en de kwaliteit van het netwerk voor oproepen en sms'en, mobiel internet (4G en 3G) en het Internet of Things (LoRaWAN).

Geef een adres in (stad of postcode) of klik op de kaart om in te zoomen.

Raadpleeg onze kaart met het netwerkbereik voor meer informatie over de omvang van het 5G-netwerk.

Het netwerkbereik op de kaart is gebaseerd op theoretische berekeningen. Het werkelijke netwerkbereik kan ook verschillen omwille van externe factoren zoals hoogteverschil, type gebouw, type isolatie, enz.

Kun je niet verbinden? Stel je gsm of tablet in.