Wachtwoord van hotspots

Bent u de login of het wachtwoord van  Public Wi-Fi hotspots vergeten? Of wilt u deze wijzigen? Enkel als de eigenaar van uw account kunt u op elk moment uw login opvragen, of een nieuwe login en/of een nieuw wachtwoord instellen via MyProximus.

1. Log in om uw Public Wi-Fi hotspots-account(s) te beheren. Let op: U kunt het Public Wi-Fi wachtwoord enkel wijzigen voor uw vast internetabonnement, niet voor uw gsm!
  2. U ziet uw huidige login. Klik op de link Wijzigen, die u terugvindt naast uw huidige login en wachtwoord, om deze aan te passen.
  3. Kies een nieuwe login of een nieuw wachtwoord:
    • Uw wachtwoord moet steeds bestaan uit exact 8 karakters, met minstens 1 letter en 1 cijfer.
    • Uw login moet steeds eindigen op @proximuswifi.be. Voor het deel vóór het @-teken kiest u een reeks van 1 tot 30 karakters.
  4. Klik op Bevestigen om de wijzigingen op te slaan.

Vergeet niet om u te verbinden met uw nieuwe Public Wi-Fi hotspots login en wachtwoord als u zich automatisch wilt blijven verbinden met de Public Wi-Fi hotspots.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!