Gebruik de Webex-app voor Call Connect

Informatie om de belangrijkste functies van de Webex-app voor Call Connect op elk apparaat te gebruiken of te configureren.

Webex Webex, the new Call Connect app

Bellen naar

• Audio-instellingen wijzingen
  • Je video-instellingen wijzigen
  • Schakel uw video uit voor alle inkomende gesprekken

Belvoorkeuren instellen Nieuw venster

• Audio- en videogesprekken voeren
  • Een oproep beantwoorden
  • Iemand in je organisatie bellen

Personen bellen Nieuw venster

Gebruik geen native oproepinstellingen in de Webex App. Proximus heeft specifieke geavanceerde oproepinstellingen geïmplementeerd in de Webex App om automatische synchronisatie met de Call Connect Portal mogelijk te maken. Ga naar dit onderdeel via de volgende stappen:

1. Tik op je initialen linksboven in het scherm.
  2. Tik op Instellingen
  3. Tik op Bellen
  4. Tik op Geavanceerde gespreksinstellingen

In dit onderdeel leer je volgende instellingen:

• Niet storen : Hiermee activeer je automatisch doorschakelen naar je voicemail, als deze is geactiveerd. Als de voicemail niet geactiveerd is, zal je beller een bezettoon horen. Je kunt deze optie in- of uitschakelen in de Webex App. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.
  • Oproep doorschakelen : Er zijn verschillende soorten oproepdoorschakelingen:
    • Onvoorwaardelijke oproepdoorschakeling: al je oproepen worden doorgeschakeld naar een specifiek nummer. Deze oproepdoorschakeling heeft altijd voorrang op de andere oproepdoorschakelingen die je hebt ingesteld.
    • Oproepdoorschakeling bij geen antwoord: wanneer je niet opneemt, worden je oproepen doorgeschakeld naar een specifiek nummer. Je kunt het aantal beltonen kiezen waarna een oproep wordt doorgeschakeld.
    • Oproepdoorschakeling bij bezet: wanneer je lijn bezet is, worden je oproepen doorgeschakeld naar een specifiek nummer..
      In elk van de bovenstaande gevallen kun je er ook voor kiezen je gesprekken door te schakelen naar je voicemail. Als u gesprekken doorschakelt naar je voicemail, kun je  ze niet tegelijkertijd naar een specifiek nummer doorschakelen.
      Om een van deze opties in of uit te schakelen in de Webex App:
      1. Kies de gewenste optie.
      2. Voer het telefoonnummer in waarnaar je je gesprekken wilt doorschakelen (bijv. 012123456). Als je gesprekken wilt doorschakelen naar je voicemail, hoeft u geen nummer in te voeren. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.
  • Gelijktijdig beltoon: Selectief gelijktijdig overgaan zorgt ervoor dat bepaalde telefoons gelijktijdig overgaan. Je kunt kiezen voor welke telefoonnummers dit geldt. Als je niet wilt dat de telefoons van je werknemers beginnen te rinkelen wanneer ze in gesprek zijn, vink je Niet rinkelen als ze in gesprek zijn aan.
  • Beltoon in cascade: Selectief sequentieel overgaan zorgt ervoor dat telefoons in een specifieke volgorde overgaan. Je kunt een lijst opstellen met je eigen volgorde.
  • Remote office: Met deze dienst kun je een willekeurig nummer koppelen, ook als dit niet op ons netwerk is gehost, en alle oproepen zullen naar deze bestemming worden doorgeschakeld. Voer eerst een nummer in. Zet deze optie vervolgens aan of uit in de Webex App: Active (Actief) aan- of uitvinken om de optie aan of uit te zetten.
  • Sta een 2de inkomende oproep toe: Hiermee kun je  een tweede gesprek aannemen terwijl je met een andere beller aan de lijn bent. Deze optie in- of uitschakelen in de Webex-app
  • Verberg mijn nummer wanneer ik uitgaand bel: Hiermee verbergt je je telefoonnummer wanneer u iemand belt (geheim nummer). Deze optie in- of uitschakelen in de Webex App: Active (Actief) aan- of uitvinken om de optie aan of uit te zetten.

Bericht

Met Webex Messaging kan je in realtime of op een ander tijdstip verbinding maken met geavanceerde functies voor groepsmessaging, bestandsdeling, whiteboarding en meer.

• Een bericht lezen
  • Een bericht versturen
  • Terugkeren naar je kladversies
  • Berichten doorsturen
  • De aandacht trekken van iedereen in een ruimte trekken
  • Citaten en draden
  • Berichten opmaken
  • Leuke emoji's toevoegen aan je berichten
  • Berichten en bestanden verwijderen

Berichten verzenden Nieuw venster

• Mensen, ruimtes, berichten, bestanden en apparaten vinden
  • Je @-vermeldingen filteren
  • Belangrijke berichten filteren
  • Sneller naar je favoriete ruimtes gaan
  • Je ruimtes en inhoud filteren
  • Terug gaan naar je kladversies
  • Minder belangrijke ruimtes vinden
  • Volg gesprekken gemakkelijker met draden

Vergaderingen opnemen Nieuw venster

• Geanimeerde GIF's delen
  • Bestanden delen met anderen
  • Je scherm delen tijdens het berichtenverkeer
  • Bestanden delen vanaf Microsoft OneDrive of SharePoint Online
  • Bestanden delen vanuit Box
  • Een whiteboard in een ruimte maken

Inhoud delen Nieuw venster

Vergaderingen organiseren

Met Webex Meeting blijf je verbonden met videoconferenties die boeiend, intelligent en inclusief zijn.

• Wijzig je audio-instellingen
  • Je video-instellingen wijzigen
  • Meldingen voor inkomende gesprekken uitschakelen

Je vergaderingsvoorkeuren instellen Nieuw venster

• Een Webex-vergadering bijwonen
  • Deelnemen aan een vergadering vanaf je Webex-app
  • Registreren voor een Webex-vergadering of -evenement
  • Een virtuele achtergrond gebruiken in de Webex-vergaderingssuite

Deelnemen aan vergaderingen Nieuw venster

• Een vergadering in een persoonlijke ruimte starten
  • Een vergadering starten vanuit een ruimte
  • Een vergadering plannen vanuit een ruimte
  • Een vergadering plannen met @webex of @meet

Vergaderingen plannen Nieuw venster

• Andere personen in een vergadering dempen of het dempen van de webex-app verwijderen
  • Gebruik een virtuele of vervaagde achtergrond in gesprekken en vergaderingen

Verbinding maken met audio en video Nieuw venster

• Je scherm of toepassing delen in een vergadering

Inhoud delen Nieuw venster

Webex-app integreren in Microsoft Outlook

Verbeter de samenwerking met uw contacten door uw Microsoft Outlook-account met de Webex applicatie te verbinden.

In geval van een gratis Webex-account kun je de integratie in de instellingen inschakelen als je de beheerder van je computer bent. Voor een betaalde Webex account (Webex for Call Connect, inbegrepen in je Call Connect licentie) moet je beheerder de integratie voor jou inschakelen.

• Bekijk de aanwezigheidsstatus van je contacten
  • Bel je contacten
  • Stuur je contacten een instant bericht
  • Een Webex-vergadering plannen en eraan deelnemen

Webex integratie in Microsoft Outlook Nieuw venster

Verbind de Webex-app status van uw gebruiker met Outlook Nieuw venster