Pickx via Chromecast

Je kan je Proximus Pickx-app dankzij Google Chromecast weergeven op een groter scherm (een tv-scherm, een computerscherm). Voorwaarde is dat je gsm of tablet verbonden is via hetzelfde wifi-netwerk als de Google Chromecast.

1. Sluit je Google ChromecastNieuw venster aan op je tv.
  2. Sluit je gsm of tabletNieuw venster aan op hetzelfde Proximus wifi-netwerk als de Chromecast die is aangesloten op je tv (geen Public Wi-Fi). Het Chromecast-pictogram Chromecast icon verschijnt rechtsboven in het scherm van je mobiele telefoon of tablet.
  3. Druk op Chromecast icon en selecteer het toestel waarop je tv wilt kijken (bijvoorbeeld jouw tv).
  4. Kies in de Pickx-app het uit te zenden programma en start de weergave.
  5. Wanneer het geselecteerde programma op het andere apparaat wordt afgespeeld, wordt het pictogram Chromecast rood.
  6. Om de uitzending te stoppen, druk je op het pictogram Chromecast icon en kies je Verbinding verbreken.

Is je probleem opgelost?