Via www.pickx.be

Klik op je naam in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Instellingen. Voer je code in (standaard: 1234).

Je hebt deze opties:

• Wijzig de pincode: Druk op Wijzigen. Als je het pincode op één apparaat aanpast, wordt het automatisch aangepast op al je apparaten: TV, Pickx app en proximus.be/pickx website.
  • Kinderslot in- of uitschakelen: Druk op de knop naast Kinderslot.
  • Selecteer de leeftijd van het kinderslot: Druk op de leeftijd waarvoor je de inhoud wilt blokkeren.
  • Verberg titels voor verborgen programma's: Druk op de knop naast Verberg de titels.

Als het kinderslot op www.pickx.be wordt gewijzigd, wordt dit automatisch bijgewerkt op de TV Box en de tv-app.

Als je je PIN-codes vergeet, bel dan 0800 99 696 met je klantnummer in de buurt ( waar kun je je klantnummer vinden?Nieuw venster ). We zullen de standaard pincode (1234) op afstand instellen.

Is je probleem opgelost?