Goed om weten

Je TV Box

TV-zendervolgorde: Als je de volgorde van je zenders  hebt veranderd, moet je deze persoonlijke nummering opnieuw doen na de software-update. Geen paniek: het is heel eenvoudig en ongecompliceerd als je het op Pickx.be doet. De verandering zal automatisch zichtbaar zijn op je TV Box, Pickx app & Pickx.be. We leggen je uit hoe.

Pickx-app

Je wordt gevraagd om een nieuwe versie te downloaden zodra de software is bijgewerkt.

Wat is er nieuw?

1. De nieuwe Pickx-app is niet alleen sneller maar ook veel stabieler.
  2. Heb je je programma niet kunnen uitkijken op tv?  Dan kijk je voortaan verder waar je was gestopt, met je favoriete toestel (smartphone of pc).
  3. Praktisch: je kunt de lay-out van de tv-gids kiezen die het beste bij je past! We leggen uit hoe je dat doet.

Hebben we je vraag beantwoord?