Je telefoon aansluiten op je Internet Box

Controleer of de LED-lampjesNieuw venster  Internet (Broadband) en Phone blauw zijn.
Zo niet, herstart je Internet BoxNieuw venster door de power knop op de achterkant uit en weer aan te drukken, en wacht tot de LED-lampjes blauw zijn.

Je kunt nu tot 2 analoge telefoontoestellen op je Internet Box aansluiten:

1. Sluit het telefoonsnoer aan op de groene Phone 1- of Phone 2-poort aan de achterkant van de Internet Box.
    Wil je slechts 1 toestel aansluiten? Dan raden we je aan de Phone 1-poort te gebruiken.
    Connect VoIP with Internet box.
  2. Afhankelijk van het type telefoon moet je mogelijk ook de stroomkabel aansluiten.
  3. Je telefoon is nu aangesloten.

Is het gelukt?