Hoe Disney+ via Proximus activeren?

Ga naar MyProximus web of app of open je Proximus e-mail indien gekregen.

1. Ga naar MyProximus en vervolgens naar Producten > TV > Opties > Disney+ / Pickx All Stars / Pickx All Stars & Sports.
  2. Druk op de activeringsknop. De Disney+-website wordt geopend.
  3. Maak je Disney+-inloggegevens aan (e-mail en wachtwoord). Als je al een account hebt bij Disney+, gebruik je je bestaande inloggegevens.

Je vindt je Disney+-klantnummer ook op MyProximus, onder Producten > TV > Opties > Disney+ / Pickx All Stars / Pickx All Stars & Sports.

Heb je nog andere vragen over Disney+? Ga naar de Disney+-helppagina's.

1. Open de Proximus+ app en tik op MyProximus. Heb je de Proximus+ app nog niet? Open de MyProximus app. Ga naar Producten > TV > Opties > Disney+ / Pickx All Stars / Pickx All Stars & Sports.
  2. Druk op de activeringsknop. De Disney+-website wordt geopend.
  3. Maak je Disney+-inloggegevens aan (e-mail en wachtwoord). Als je al een account hebt bij Disney+, gebruik je je bestaande inloggegevens.

Je vindt je Disney+-klantnummer ook op MyProximus, onder Producten > TV > Opties > Disney+ / Pickx All Stars / Pickx All Stars & Sports.

Heb je nog andere vragen over Disney+? Ga naar de Disney+-helppagina's.

1. Klik op de activeringslink (geldig 3 maanden na ontvangst van de e-mail). Er verschijnt een Proximus-pagina voor de activering van je Disney+-account.
  2. Druk op de activeringsknop. De Disney+-website wordt geopend.
  3. Maak je Disney+-inloggegevens aan (e-mail en wachtwoord). Als je al een account hebt bij Disney+, gebruik je je bestaande inloggegevens.

Je vindt je Disney+-klantnummer ook op MyProximus, onder Producten > TV > Opties > Disney+ / Pickx All Stars / Pickx All Stars & Sports.

Heb je nog andere vragen over Disney+? Ga naar de Disney+-helppagina's.

Heb je genoeg info?