App TV
Proximus Pickx Download de app GRATIS
Openen

Burning

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 16 jaar Opname bezig Geprogrammeerde opname Serieopname Opname afgelopen Serieopname afgelopen

2018 | 2u 22min | Beschikbaar tot 06 oktober 2021

2018 | 2u 22min | Beschikbaar tot 06 oktober 2021

Burning

Burning

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 16 jaar High definition
Audio:
Ondertitels:
Verhuur voor 48 uur
Enkel beschikbaar op decoder
filmcredit

Betaal met uw Proximus-aankooppincode

Door uw pincode in te voeren, wordt € 3,99 toegevoegd aan uw Proximus-factuur en accepteert u onze algemene voorwaarden.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

(Beoning) - Jong-Soo is een stille jongen die schrijver wil worden, in een oude verroeste truck rijdt, in de bres springt voor zijn wat agressieve vader en eenzaam masturbeert op het flatje van Hae-Mi, waar hij op haar poes past. Hij is in alles de tegenpool van Ben, die in een Porsche rijdt, luxueus woont en vele vrienden heeft. Wat beide jongens gemeen hebben, is dat ze allebei verliefd zijn op Hae-Mi. Wanneer die op een dag verdwijnt, komt het donkerste in haar aanbidders naar boven.

Acteurs: Steven Yeun, Yoo Ah-In, Jong-seo Jun
Regisseur: Lee Chang-dong

Huurvoorwaarden : Zodra je een video huurt, heb je 48u om deze te bekijken. Je kan dit op je decoder thuis, maar ook op je smartphone, tablet of PC zolang je je binnen de Europese Unie bevindt. De huurprijs zal verrekend worden op je volgende Proximus aanrekening.
Burning

Top