App TV
Proximus Pickx Download de app GRATIS
Openen

A Fantastic Woman

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar Opname bezig Geprogrammeerde opname Serieopname Opname afgelopen Serieopname afgelopen

2017 | 1u 39min | Beschikbaar tot 01 maart 2022

2017 | 1u 39min | Beschikbaar tot 01 maart 2022

A Fantastic Woman

A Fantastic Woman

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar High definition
Audio:
Ondertitels:
Verhuur voor 48 uur
Enkel beschikbaar op decoder
filmcredit

Betaal met uw Proximus-aankooppincode

Door uw pincode in te voeren, wordt € 3,99 toegevoegd aan uw Proximus-factuur en accepteert u onze algemene voorwaarden.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

De transseksuele Marina werkt als serveerster in een nachtclub. Ze gaat met de twintig jaar oudere Orlando, die voor haar zijn familie verlaten heeft. Hun toekomst ziet er rooskleurig uit, maar dan overlijdt Orlando onverwacht na een avondje stappen. Na Orlando's dood keert diens familie zich tegen Marina. Ze is niet welkom op zijn begrafenis, en er wordt zelfs gesuggereerd dat Marina schuld zou hebben aan zijn dood. Marina krijgt amper de kans om te rouwen om haar verloren liefde.

Acteurs: Luis Gnecco, Daniela Vega, Francisco Reyes
Regisseur: Sebastián Lelio

Huurvoorwaarden : Zodra je een video huurt, heb je 48u om deze te bekijken. Je kan dit op je decoder thuis, maar ook op je smartphone, tablet of PC zolang je je binnen de Europese Unie bevindt. De huurprijs zal verrekend worden op je volgende Proximus aanrekening.
A Fantastic Woman

Top