App TV
Proximus Pickx Download de app GRATIS
Openen

Mãe Só Há Uma

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar Opname bezig Geprogrammeerde opname Serieopname Opname afgelopen Serieopname afgelopen

2016 | 1u 18min | Beschikbaar tot 01 maart 2022

2016 | 1u 18min | Beschikbaar tot 01 maart 2022

Mãe Só Há Uma

Mãe Só Há Uma

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar High definition
Audio:
Ondertitels:
Verhuur voor 48 uur
Enkel beschikbaar op decoder
filmcredit

Betaal met uw Proximus-aankooppincode

Door uw pincode in te voeren, wordt € 3,99 toegevoegd aan uw Proximus-factuur en accepteert u onze algemene voorwaarden.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

De zeventienjarige Pierre ligt in de knoop met zichzelf. Hij is zijn identiteit nog aan het ontdekken en weet niet of hij een man of een vrouw wil zijn. Die existentiële crisis wordt er niet eenvoudiger op wanneer zijn moeder gearresteerd wordt. Hij komt te weten dat ze hem als baby heeft ontvoerd en dat hij biologisch gezien bij een andere familie hoort. Pierre moet bij hen gaan wonen, maar vreest dat hij niet kan voldoen aan de hoge verwachtingen die ze van hun verloren zoon hebben.

Acteurs: Naomi Nero, Daniel Botelho, Daniela Nefussi
Regisseur: Anna Muylaert

Huurvoorwaarden : Zodra je een video huurt, heb je 48u om deze te bekijken. Je kan dit op je decoder thuis, maar ook op je smartphone, tablet of PC zolang je je binnen de Europese Unie bevindt. De huurprijs zal verrekend worden op je volgende Proximus aanrekening.
Mãe Só Há Uma

Top