App TV
Proximus Pickx Download de app GRATIS
Openen

Spring Breakers

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 16 jaar Opname bezig Geprogrammeerde opname Serieopname Opname afgelopen Serieopname afgelopen

2012 | 1u 29min | Beschikbaar tot 03 augustus 2021

2012 | 1u 29min | Beschikbaar tot 03 augustus 2021

Spring Breakers

Spring Breakers

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 16 jaar High definition
Audio:
Ondertitels:
Verhuur voor 48 uur
Enkel beschikbaar op decoder
filmcredit

Betaal met uw Proximus-aankooppincode

Door uw pincode in te voeren, wordt € 3,99 toegevoegd aan uw Proximus-factuur en accepteert u onze algemene voorwaarden.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Vier sexy studentes besluiten hun lentereisje te financieren met een roofoverval. Ze krijgen de smaak van de kleine criminaliteit te pakken en in hun hotelkamer gaan ze zich te buiten aan drank, drugs en gerotzooi. Maar mooie liedjes duren niet lang, want de vier belanden in de cel. Wanneer ze voor de rechter verschijnen, blijkt hun borgsom al betaald te zijn door Alien, een lokale gangster. Hij neemt het vinnige viertal onder zijn hoede en bezorgt hen de vakantie van hun leven.

Acteurs: James Franco, Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson, Gucci Mane
Regisseur: Harmony Korine

Huurvoorwaarden : Zodra je een video huurt, heb je 48u om deze te bekijken. Je kan dit op je decoder thuis, maar ook op je smartphone, tablet of PC zolang je je binnen de Europese Unie bevindt. De huurprijs zal verrekend worden op je volgende Proximus aanrekening.
Spring Breakers

Top