App TV
Proximus Pickx Download de app GRATIS
Openen

Joker

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 16 jaar Opname bezig Geprogrammeerde opname Serieopname Opname afgelopen Serieopname afgelopen

2019 | 1u 56min | Beschikbaar tot 03 augustus 2021

2019 | 1u 56min | Beschikbaar tot 03 augustus 2021

Joker

Joker

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 16 jaar High definition
Audio:
Ondertitels:
Verhuur voor 48 uur
Enkel beschikbaar op decoder
filmcredit

Betaal met uw Proximus-aankooppincode

Door uw pincode in te voeren, wordt € 3,99 toegevoegd aan uw Proximus-factuur en accepteert u onze algemene voorwaarden.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Gotham City, 1981. Arthur Fleck is een depressieve clown die zich uitgesloten voelt door de maatschappij. Hij wordt niet gewaardeerd als komiek en is regelmatig slachtoffer van geweld op straat. Thuis wordt hij belast met de zorg voor zijn chronisch zieke moeder. De clown ontwikkelt een zware geestesstoornis. Hij besluit wraak te nemen op de wereld en kruipt in de rol van het groteske, gewelddadige personage The Joker. Voor hij er erg in heeft, ontketent Arthur een maatschappelijke revolte.

Acteurs: Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Zazie Beetz
Regisseur: Todd Philips

Huurvoorwaarden : Zodra je een video huurt, heb je 48u om deze te bekijken. Je kan dit op je decoder thuis, maar ook op je smartphone, tablet of PC zolang je je binnen de Europese Unie bevindt. De huurprijs zal verrekend worden op je volgende Proximus aanrekening.
Joker

Top