App TV
Proximus Pickx Download de app GRATIS
Openen

Save the Last Dance

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar Opname bezig Geprogrammeerde opname Serieopname Opname afgelopen Serieopname afgelopen

2001 | 1u 48min | Beschikbaar tot 19 maart 2021

2001 | 1u 48min | Beschikbaar tot 19 maart 2021

Save the Last Dance

Save the Last Dance

niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar High definition
Audio:
Ondertitels:
Verhuur voor 48 uur
Enkel beschikbaar op decoder
filmcredit

Betaal met uw Proximus-aankooppincode

Door uw pincode in te voeren, wordt € 3,99 toegevoegd aan uw Proximus-factuur en accepteert u onze algemene voorwaarden.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Sara droomt van een carrière als ballerina en wil aan de Juilliard School studeren. Haar toekomstplannen vallen in duigen wanneer haar moeder in een verkeersongeval om het leven komt. Ze trekt bij haar vader in Chicago in. Sara belandt in een voor haar onbekende multiculturele schoolomgeving. Bij de kleurlinge Chenille vindt zij steun bij het verwerken van haar moeders overlijden. Chenilles aantrekkelijke broer Derek is een begaafde danser en laat Sara kennismaken met de hip-hop cultuur.

Acteurs: Julia Stiles, Kerry Washington, Sean Patrick Thomas
Regisseur: Thomas Carter

Huurvoorwaarden : Zodra je een video huurt, heb je 48u om deze te bekijken. Je kan dit op je decoder thuis, maar ook op je smartphone, tablet of PC zolang je je binnen de Europese Unie bevindt. De huurprijs zal verrekend worden op je volgende Proximus aanrekening.
Save the Last Dance

Top