App TV
Proximus Pickx Download de app GRATIS
Openen

onboarding-title

Da's kijken wat je wil, waar en wanneer je wil

Alles wat jij graag ziet speciaal voor jou verzameld

 • icon-primetime

  Content voor iedereen, aangepast aan ieders smaak

  Sport, nieuws, series, films, documentaires, kinderprogramma's ... je nationale zenders en een selectie van de beste internationale zenders zijn slechts een klik verwijderd. Voor de fans van het witte doek zijn de nieuwste films beschikbaar via Proximus VOD-catalogus !

  Makkelijk programma's kiezen
 • icon-cyclism

  Exclusieve livestreams speciaal voor jou

  Live festivals, achter de schermen van de Rode Duivels, exclusieve interviews, alles wat jij moet zien en weten, het is op Pickx en het is speciaal voor jou!

  Voor jou zijn we overal klaar voor !
 • icon-interactive

  Je dromen worden werkelijkheid

  Voetbalfan? Heb je er altijd van gedroomd om toegang te krijgen tot de camerahulp tijdens of na de wedstrijden, om statistieken van de spelers live te volgen, voor of na de wedstrijden... Welnu, Pickx heeft dit voor jou gedaan! Ga naar de voetbal rubriek en je droom wordt werkelijkheid. Meer info.

  Interactieve ervaring
Jouw gepersonaliseerde Pickx interface

Makkelijk programma's kiezen

Omdat jij uniek bent, past Pickx zich aan en geeft je gemakkelijk toegang tot wat jij wil bekijken: Live TV, Replay, opnames, persoonlijke aanbevelingen alsook programma's georganiseerd in thematische rubrieken.

Op al je schermen, altijd en overal

Een unieke tv-ervaring: Pickx is beschikbaar op al je favoriete toestellen: TV Box, Apple TV, smartphone, tablet, Chromecast met de Pickx-app en op je computer met www.proximuspickx.be

Op al je schermen, altijd en overal
 • TV

 • Computer

 • Tablets

 • Smartphones

Zie ondersteunde apparaten target blank

Kies het Pack dat bij je past

Word Proximus klant en kies voor een Flex-Pack met tv abonnement

Ontdek de Flex packs target blank

Veelgestelde vragen

Wat is Pickx?

Pickx is het digitale tv-platform van Proximus.  Het biedt een ruime keuze aan filmsseriessportwedstrijdenkinderprogramma's en documentaires , door meer dan 80 nationale en internationale tv-zenders, en een ruime Vod-catalogus.   Met Pickx krijg je een exclusieve inkijk in de belangrijkste sport- en muziekevenementen van het moment. Wil je meer sport of entertainment? Kies dan voor een extra TV optie en krijg toegang tot Netflix, Disney+ en vele andere toepassingen.

Hoe kan ik Pickx verkrijgen?

Pickx maakt deel uit van onze Flex Packs met TV. Nadat de tv-diensten bij je thuis zijn geinstalleerd, nodigen wij je uit om een MyProximus-account aan te maken. Daarna kan je de Pickx-app downloaden en www.proximuspickx.be gebruiken door je met je account te identificeren.

In welke landen kan ik Pickx kijken?

Pickx is het perfecte gezelschap op de trein of tijdens een weekendje Ardennen. Zelfs in het hotel als je op citytrip gaat naar Valencia bijvoorbeeld. De Proximus Pickx-app werkt via alle Belgische en Europese mobiele netwerken, maar ook via wifi.

Hoe kunnen wij je verder helpen? target blank
Top