Geen verrassingen in basiself Antwerp-coach Van Bommel, Kerk maakt plaats voor Muja

UEFA Champions League | Antwerp-coach Mark van Bommel heeft zijn basisopstelling voor de openingswedstrijd in de Champions League in en tegen FC Barcelona bekendgemaakt. In vergelijking met de competitiewedstrijd van vorige week vrijdag tegen Westerlo (0-3 zege) voert de Nederlander twee wijzigingen door.

Door Belga

Deel dit nieuws

Jean Butez kan in zijn verdediging rekenen op Jelle Bataille, captain Toby Alderweireld, Soumaila Coulibaly en Owen Wijndal. Die laatste krijgt, net als tegen Westerlo, de voorkeur op Ritchie De Laet. Op het middenveld houdt Van Bommel vast aan zijn vertrouwde driehoek met Arthur Vermeeren, Mandela Keita en Jurgen Ekkelenkamp.

Op de linkerflank vinden we Michel-Ange Balikwisha terug. Op rechts wordt Arbnor Muja beloond voor zijn sterke invalbeurt tegen Westerlo waarin hij goed was voor een goal en een assist. Gyrano Kerk neemt plaats op de bank. In de spits moet Vincent Janssen voor de doelpunten zorgen.

Bij Barcelona voert Xavi een paar wijzingen door in vergelijking met de wedstrijd tegen Real Betis (5-0 zege) afgelopen weekend. Gündogan komt in de plaats van Oriol Romeu terwijl Ferran Torres plaatsmaakt voor Raphinha.

Opstellingen:

FC Barcelona: Ter Stegen (cap) - Balde, Christensen, Koundé, Cancelo - Gündogan, De Jong, Gavi - Félix, Lewandowski, Raphinha.

Coach: Xavi Hernandez (Spa)

Antwerp: Butez - Wijndal, Coulibaly, Alderweireld (cap), Bataille - Vermeeren, Ekkelenkamp, Keita - Balikwisha, Janssen, Muja.

Coach: Mark van Bommel (Ned)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top