Antwerp rekent niet op Sam Vines in groepsfase van de Champions League

UEFA Champions League | De UEFA heeft woensdag de spelerslijsten van de deelnemende clubs aan de groepsfases van de Champions League, Europa League en Conference League bekendgemaakt. Bij Antwerp valt Sam Vines, die zich in de laatste competitiewedstrijd tegen Union blesseerde naast de kern voor de Champions League.

Door Belga

Deel dit nieuws

Antwerp communiceerde nog niet over de aard van de blessure van de Amerikaanse linksachter maar aangezien hij niet in de Europese spelersselectie voor de groepsfase zit, lijkt het om een ernstige blessure te gaan. Verrassend genoeg behoren verdedigers Björn Engels en Dorian Dessoleil, die al lange tijd niet meer in actie kwamen, wel tot de kern. Nieuwkomer Owen Wijndal is er ook bij, aanvaller op overschot Michael Frey niet.

Bij Union in de Europa League vielen oudgediende Guillaume François en aanwinst Elton Kabangu naast de kern. In de groepsfase van de Conference League komen met Club Brugge, Genk en Gent drie Belgische ploegen uit. Er vielen geen grote verrassingen in hun selecties op te tekenen. Club Brugge rekent niet op de langdurig geblesseerde invallersdoelman Josef Bursik. Bij Genk zijn late nieuwkomers Zakaria El Ouahdi en Andi Zeqiri erbij. Gent nam de langdurig geblesseerde Laurent Depoitre ook op in zijn Europese lijst.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top