Wat mogen we verwachten van de tweede speeldag in de NFL?

Sport | Na slechts een speeldag is het nog koffiedik kijken in welke richting de National Football League (NFL) zal uitgaan. De tweede speeldag zal mogelijk een bevestiging kunnen brengen van wat we op speeldag een te zien kregen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Eagles wisten op de eerste speeldag al meteen een zeer mooie zege te boeken tegen de Patriots: 25-20. Het team uit Philadelphia wil die lijn doortrekken tegen de Vikings en zich zo ook profileren tot een kandidaat-winnaar van de NFL. Al is de weg nog zéér lang.

Minnesota Vikings startte zijn seizoen met een tegenvaller. Zij gingen meteen onderuit tegen Tampa Bay Buccaneers. Het was een onverdiende nederlaag, maar de Vikings zullen het hoofd moeten rechten tegen de Eagles.

Kan Dallas Cowboys bevestigen?

Dallas Cowboys zorgde voor een zeer straffe prestatie op de eerste speeldag door met maar liefst 0-40 te gaan winnen op het veld van New York Giants. Kunnen de Texanen verdergaan op hun elan? Dat valt nog af te wachten in hun thuiswedstrijd tegen New York Jets.

Daarvoor wordt onder meer gekeken naar quarterback Dak Prescott, die ondanks de geweldige zege geen goede partij speelde met nul touchdowns en 143 gewonnen yards. Of kan running back Tony Pollard, auteur van 2 touchdowns tegen de Giants, weer de smaakmaker van dienst zijn?

De Dolphins ruiken bloed

New England Patriots verloor zijn eerste wedstrijd tegen Philadelphia Eagles. Sinds het vertrek van Tom Brady heeft de Boston-franchise moeite om weer aan te knopen met goede prestaties. De schrik voor een nieuw mislukt seizoen -vorig jaar grepen ze naast de play-offs- zit er dan ook goed in. Miami Dolphins, die hun eerste wedstrijd met 34-36 wonnen van Los Angeles Chargers, hoopt te profiteren van die twijfels.

Tua Tagovailoa is alvast de man die de Patriots vrezen. De quarterback opende het seizoen sterk met drie touchdowns, een onderschepping en 466 gewonnen yards. Kan hij zich weer onderscheiden?

Het programma van week 2 in de NFL op Eleven Sports:

Vrijdag 15 september

Zondag 17 september

Maandag 18 september

  • New England Patriots - Miami Dolphins: om 02u15 op Eleven 1 (heruitzending om 20u20 op Eleven 2)

Volg het nieuwe NFL-seizoen op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top