‘The King’s Man’ (VTM): dit weten we al over de volgende film in de franchise

Films |

Vanavond zendt VTM ‘The King’s Man’ uit, een actiefilm uit 2021 over criminele meesterbreinen die de krachten bundelen om een oorlog te beramen waarbij miljoenen slachtoffers zullen vallen. Alle hoop is gevestigd op de eerste onafhankelijke inlichtingendienst: The King's Man. De film is het derde deel in de ‘Kingsman’-franchise, gestart in 2015. Pickx bundelt alle info over het volgende deel in de franchise: ‘Kingsman: The Blue Blood’.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ondanks het lauwe onthaal van ‘The King’s Man’ heeft regisseur Matthew Vaughn verklaard dat hij zijn actiefranchise wil voortzetten. Ook de filmstudio heeft intussen bevestigde dat er een vervolg komt van de spionageactie van ‘Kingsman’.

De nieuwe ‘Kingsman’-film, waarvan de release aanvankelijk was gepland in 2023, zal het definitieve einde betekenen van de tumultueuze relatie tussen Harry Hart (Colin Firth) en Eggsy (Taron Egerton).

Egerton had zich laten ontvallen dat de opnames voor de film in 2023 zouden starten, maar dat lijkt steeds onwaarschijnlijker gezien de aanhoudende staking in Hollywood. In een interview met Radio Times liet hij optekenen dat het nieuwe deel in de franchise een ander concept moet krijgen omdat Eggsy niet langer een kind is, zoals in het eerste coming-of-age verhaal. “Nu is het 10 jaar later, ik ben 10 jaar ouder, dus ik wil dat het een ander soort verhaal wordt. Ik zou willen dat het over dat personage gaat, in plaats van alleen over het redden van de wereld.”

Dwayne Johnson als schurk?

In de vierde (en laatste) film met Egerton zal het verhaal van Eggsy worden afgerond. Naar verluidt zal het verhaal effectief een tijdsprong van tien jaar maken, om duidelijk te maken dat het personage nu gedijt binnen de geheime dienst.

Waar ‘The King’s Man’ het verhaal van de oprichting van de organisatie uit de doeken doet, zou ‘Kingsman: The Blue Blood’ terugkeren naar het heden. Het verhaal zou een rechtstreeks vervolg zijn op de gebeurtenissen van ‘Kingsman: The Golden Circle’ en zich focussen op de steeds vaderlijker wordende band tussen Harry en Eggsy. Ook Tilde (Hanna Alström) en Tequila (Channing Tatum), die zich aan het einde van ‘The Golden Circle’ bij de Kingsman voegden, zouden weer hun opwachting maken.

Er werden al verschillende namen gelinkt aan ‘Kingsman: The Blue Blood’. Colin Firth, Taron Egerton, Hanna Alström en Channing Tatum zijn klaar om hun eerdere rollen uit ‘The Golden Circle’ te hernemen. Regisseur Matthew Vaughn hoopt om Dwayne Johnson een rol te zien spelen als de hoofdschurk van ‘The Blue Blood’. Er is ook een kans dat Halle Berry terugkeert als Ginger.

Daarnaast is er ook sprake dat Mark Strong zijn rol als Hamish Mycroft/Merlin weer opneemt in het nieuwe deel, al is de vraag in welke vorm, gezien zijn dood door een landmijn aan het einde van ‘The Golden Circle’.

Bekijk ‘The King's Man’ vanavond om 20u30 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top