Wat heeft de toekomst in petto voor 'Guardians of the Galaxy'?

Series | Vanaf vandaag kan je op Disney+ naar het tweede seizoen van ‘I Am Groot’ kijken. In deze sciencefictionreeks krijgen we de fratsen van Baby Groot te zien, voordat die deel uitmaakt van ‘The Guardians of the Galaxy’. Eerder dit jaar verscheen de derde film van ‘Guardians of the Galaxy’, en daarin werd ook vooruitgeblikt naar de toekomst van de superhelden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Komende woensdag wordt het tweede seizoen van ‘I Am Groot’ vrijgegeven op Disney+. In deze nieuwe geanimeerde superheldenserie zien we hoe Baby Groot (Vin Diesel) zich op komische en ondeugende wijze in allerlei avonturen stort, maar zich soms ook in nesten werkt. Het eerste seizoen van ‘I Am Groot’ bevatte vijf afleveringen en het tweede seizoen herhaalt deze formule.

In de trailer zien we ook iets opmerkelijks: een verwijzing naar het ras van The Watchers. The Watchers zijn een buitenaards ras die over zeer bijzondere krachten beschikken. The Watchers zijn bekend onder de Marvel-fans en zeker nadat Disney in 2021 met een nieuwe serie over deze wezens naar buiten kwam: ‘What if…’.

In dat eerste seizoen konden we alternatieve tijdlijnen in het Marvel Cinematic Universe bekijken en ontdekken hoe de wereld er zou uitzien als T’Challa, de koning van Wakanda, bijvoorbeeld Star-Lord was geworden. In een andere aflevering zien we dan weer weer hoe de wereld er uit zou zien als Thor enig kind was geweest.

'Guardians of The Galaxy Vol. 3' blikt vooruit

Dat de weg wordt vrijgemaakt voor heel wat nieuwe avonturen, staat buiten kijf. Dat blijkt ook als we de post-end credits van ‘Guardians of The Galaxy Vol. 3’ erbij nemen. Helemaal op het einde van de film zien we immers dat sommige leden van ‘The Guardians of the Galaxy’ de draad van hun oude leven willen heropnemen terwijl enkele andere daar geen oren naar lijken te hebben. Rocket Raccoon (Bradley Cooper) lijkt de nieuwe kapitein van de bende te worden, met Groot (Vin Diesel) als zijn rechterhand. Cosmo (Maria Bakalova), Kraglin (Sean Gunn), Adam Warlock (Will Poulter) en Phyla-Vell hebben zich aangesloten en vervolledigen het gezelschap.

Maar wil dat ook zeggen dat het definitief afgelopen is met Star-Lord (Chris Pratt)? Niet meteen, helemaal op het einde van de allerlaatste post-end credits lezen we immers een niet mis te verstane boodschap: 'The legendary Star-Lord will return’. Dit wil waarschijnlijk zeggen dat we Gamora, Drax, Nebula en Mantis voorlopig niet meer zullen terugzien… maar Star-Lord wel. Volgens sommige fans zou hij weleens in ‘Avengers: Kang Dynasty’ (2024) zijn opwachting kunnen maken, of in een op zichzelf staande serie. Wordt vervolgd!

Ontdek zowel het eerste als het tweede seizoen van 'I Am Groot' en alle 'Guardians of the Galaxy'-films op Disney+ vanaf nu beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.  Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top