Aleksandar Vukotic verlaat SK Beveren op zoek naar nieuwe uitdaging

Challenger Pro League | Na vijf seizoenen trouwe dienst heeft Aleksandar Vukotic (27) besloten om SK Beveren te verlaten. De Servische verdediger was een belangrijke speler voor de club en vestigde zelfs een record als meest gespeelde wedstrijden. Hoewel zijn toekomstige nieuwe club nog onbekend is, wordt zijn vertrek met begrip ontvangen. Hij wil dichter bij huis aan de slag.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Aleksandar Vukotic heeft ervoor gekozen om zijn carrière dichter bij huis voort te zetten, waardoor hij afscheid neemt van SK Beveren. De club heeft begrip voor zijn beslissing en wenst hem veel succes in zijn toekomstige avonturen. Sinds zijn aankomst in Beveren in 2018 heeft "Vuko" indruk gemaakt en zich ontwikkeld tot een steunpilaar in het centrum van de verdediging. Met 138 wedstrijden heeft hij het clubrecord in handen en zal hij herinnerd worden als een belangrijke speler voor SK Beveren.

Afgelopen seizoen speelde hij 19 wedstrijden voor het elftal van trainer Wim De Decker en nog eens 9 wedstrijden in de nacompetitie. Daarin vond hij twee keer de weg naar de touwen, respectievelijk tegen Beerschot en RWDM. Het is nog niet duidelijk waar Vukotic volgend seizoen aan de slag gaat.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top