Dit heeft Pickx+ in petto in juni

Films |

Zoals elke maand heeft Pickx+ opnieuw heel wat nieuws voor je in petto. Van series tot films en nieuwe programma's, er is voor elk wat wils. Dit is wat Pickx+ in juni te bieden heeft.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Crisis: Special Security Squad

Akira Inami (Shun Oguri) is een voormalig lid van de Self-Defense Force. Hij werd emotioneel getekend door een speciale missie en vervolgens ontslagen. Nu werkt Akira voor een geheim speciaal onderzoeksteam van het nationale politiebureau, de Special Security Squad. Saburo Tamaru (Hidetoshi Nishijima) ging vroeger ook op speciale missies, maar door een incident werd hij verplicht zich aan te sluiten bij de Special Security Squad. Samen pakken ze belangrijke politieke zaken aan en losse ze de vuile klusjes van de regering op.

De 10-delige serie 'Crisis: Special Security Squad' is vanaf 21 juni te zien op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx! Fresh Festivals

Kan je het al ruiken? Ja hoor: de geur van een geslaagde festivalzomer hangt weer in de lucht. 'Fresh Festivals' op Pickx+ is het enige festivalprogramma op de Belgische televisie dat je een overzicht geeft van de festivalscene in België en zelfs daarbuiten. Je kan genieten van artiesten die worden uitgelicht, leuke interview en sfeerreportages die je doen dromen van de festivalweide. Daarnaast lijst 'Fresh Festivals' ook op wat er de komende weken allemaal op de festivalterreinen te gebeuren staat in een handig overzicht. En dat allemaal aan elkaar gepraat door presentatrice Steffi Vertriest! 

'Fresh Festivals' is vanaf 21 juni elke woensdag beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx! 

LAAT!

In het duidingsprogramma wordt dieper ingegaan op onderwerpen die de nodige aandacht verdienen. De talkshow wordt aan elkaar gepraat door Evy Gruyaert en start op 13 juni met een aflevering die gaat over alles wat te maken heeft met LGBTQIA+, in het teken van Pride Month. Klinisch Psycholoog en Seksuoloog Michelle Hufkens, Chille De Man, Margot Gysbrechts, Sam Cloosen, Kasper Puttemans en Djenk Ejup komen meer vertellen over het onderwerp. 

Bekijk 'LAAT!' op 13 juni, beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx! 

The Shorts 

Er wordt niet alleen in 'LAAT!' aandacht geschonken aan Pride Month, want ook 'The Shorts' staat in teken van de LGBTQIA+-gemeenschap. In dit programma zet filmliefhebber Stefanie een aantal kortfilms in de kijker en gaat ze het gesprek aan met de makers of cast. Het doel? Het verhaal achter hun creatie ontdekken!

Bekijk 'The Shorts' op 20 juni, beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx! 

Children's Ward - seizoen 1

Als je fan bent van human interestprogramma's, vind je bij Pickx+ ook je gading in juni. Vanaf 3 juni kan je namelijk kijken naar het hartverwarmende 'Children's Ward'. Deze reeks deelt verhalen van een van de drukste kinderafdelingen in het Verenigd Koninkrijk, waar camera's 24 uur per dag toegang hebben gekregen tot het team dat voor ernstig zieke kinderen zorgt.

Bekijk 'Children's Ward' vanaf 3 juni, beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx! 

Wil je nog meer Pickx+? Geniet dan vanaf 5 juni van het tweede seizoen van 'Love me' en op 13 juni van de film 'Give or Take'. Beide op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx! 


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top