Céline Dion annuleert al haar concerten tot april 2024

Muziek | De Canadese zangeres Céline Dion annuleert om gezondheidsredenen al haar concerten in Europa tot april 2024. Dat laten de organisatoren van de tournee in Europa weten in een persbericht aan het Franse persagentschap AFP.

Door Belga

Deel dit nieuws

"De zangeres lijdt aan een neurologische ziekte voor dewelke ze een behandeling volgt", klinkt het nog. In december liet de Canadese reeds weten dat alle concerten in Europa tussen februari en juli 2023 werden uitgesteld.

Dion werd verwacht in het Antwerpse Sportpaleis waar ze op 17, 18 en 20 september zou optreden.

Op de website van het Sportpaleis staat een persoonlijke boodschap in het Engels van Dion aan haar fans te lezen. "Het spijt me dat ik jullie nogmaals moet ontgoochelen. Ik werk hard om mijn sterkte terug te vinden maar touren kan enorm zwaar zijn, zelfs als je fysiek honderd procent in orde bent. Het is niet eerlijk om de shows te blijven uitstellen, en hoewel het mijn hart breekt, is het het beste om ze te annuleren tot ik echt klaar ben om terug op het podium te staan. Ik wil dat jullie weten dat ik niet opgeef en er naar uitkijk om jullie terug te zien."

Ticketkopers zullen een e-mail ontvangen met info over de terugbetaling.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top