Twee op twee voor Ally Ewing in de LPGA Match-Play

Sport | De Amerikaanse Ally Ewing blijft ook na de tweede ronde ongeslagen op het LPGA Match-Play golftoernooi (LPGA/1,5 miljoen dollar), dat doorgaat op de Shadow Creek golfbaan in het Amerikaanse Las Vegas (Nevada).

Door Belga

Deel dit nieuws

De 30-jarige, die in 2021 het toernooi won, zette na haar 3&2 overwinning in de eerste voorronde tegen de Duitse Esther Henseleit, in de tweede ronde de Thaise Javaree Boonchant met dezelfde cijfers opzij. Met nog een wedstrijd te spelen in de groepsfase, tegen haar landgenote Angel Yin, lijkt ze op weg naar de hoofdtabel.

De Zuid-Koreaanse Ji Eun-hee, de regerende kampioene, moest daarentegen een nederlaag ondergaan. De 37-jarige, die in 2009 de US Open won, verloor met 3&2 van de Canadese Maddie Szeryk. In haar laatste wedstrijd moet Eun-hee absoluut winnen van de Zweedse Anna Nordqvist, die tot nu toe haar beide groepswedstrijden won.

De Spaanse Carlota Ciganda, de Amerikaanse Cheyenne Knigt, de Ierse Leona Maguire, de Zweedse Maja Stark, de Japanse Ayaka Furue en de Française Céline boutier hebben ondertussen met twee overwinningen een optie genomen op een plaats in de volgende ronde.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top