Suikerrock strikt Gustaph

Festivals | Het Tiense festival Suikerrock heeft de Belgische inzending voor het afgelopen Eurovisiesongfestival weten te strikken voor een optreden. Gustaph speelt op zondag 6 augustus in de Vlaams-Brabantse suikerstad.

Door Belga

Deel dit nieuws

Gustaph werd met zijn aanstekelijke nummer 'Because of You' twee weken geleden knap zevende in de Europese liedjeswedstrijd in Liverpool. Als muzikant draait hij al meer dan 20 jaar mee in de sector: hij was onder meer achtergrondzanger van Natalia, Zap Mama en Lady Linn en is ook al lange tijd docent aan verschillende hogescholen. Op zondag 6 augustus vergezelt hij 2Fabiola en dj's Viktor en Kobe op het podium The Cube in Tienen.

Behalve Gustaph is ook rapper Glints aangekondigd. Glints combineert snedige raps en beats met soulinvloeden. Eind april verscheen zijn laatste en tweede album 'THE DARK!'. Op Suikerrock wordt hij de opener van vrijdag.

Met deze twee nieuwe artiesten is de affiche van Suikerrock zo goed als volledig. Enkel de winnaars van de wedstrijd op muziekplatform vi.be worden binnenkort nog toegevoegd aan de line-up. Het tijdsschema van het festival is intussen ook bekendgemaakt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top