Siebe Blondelle (Deinze) hangt schoenen aan de haak

Sport | Siebe Blondelle zal na dit seizoen stoppen als profvoetballer. De rijzige verdediger van KMSK Deinze maakte dat nieuws zelf bekend op de persconferentie in de aanloop naar de competitieafsluiter tegen Dender EH.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Blondelle was dit seizoen met z'n 36 levensjaren de tweede oudste speler in de Challenger Pro League; enkel Dieumerci Mbokani was nog een vijftal maanden ouder. Maar in tegenstelling tot Mbokani beleefde Blondelle niet al te veel plezier aan zijn seizoen. De centrale verdediger kwam - mede door heel wat blessureleed - slechts 2x in actie. Ook dit weekend zal hij geen afscheid kunnen nemen tussen de lijnen omdat hij nog revalideert van een rugblessure.

Nochtans verdient Blondelle zeker een waardig afscheid. De geboren Bruggeling speelde tussen 2005 en nu meer dan 430 wedstrijden in het Nederlandse- en Belgische profvoetbal. Daarbij verdedigde hij onder meer de kleuren van Vitesse, VVV Venlo, Dender EH, RAEC Mons, Waasland-Beveren en KAS Eupen. Sinds 2020 voetbalde Blondelle bij Deinze.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top