Drama, actie en muziek op Disney+ in mei

Series | Streamingdienst Disney+ houdt je ook in mei aan je scherm gekluisterd met de release van enkele niet te missen kaskrakers en beklijvende verhalen. Pickx selecteerde enkele series en films die een plekje op je watchlist verdienen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

A Small Light

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. ‘A Small Light’ vertelt het verhaal van Miep Gies, een jonge secretaresse die Otto Frank en zijn gezin tijdens de Tweede Wereldoorlog verborgen hield voor de nazi's. Bijna twee jaar lang beschermden Miep en haar man Jan de familie Frank en anderen, naast het feit dat ze een vaste baan had en ze haar huwelijk in stand moest houden. Terwijl miljoenen mensen bekend zijn met het dagboek van Anne Frank en het leven van haar familie in het Achterhuis, is ‘A Small Light’ het minder bekende verhaal van hoe een gewone secretaresse uitzonderlijke moed toonde tijdens een van de donkerste momenten in de geschiedenis.

Ontdek ‘A Small Light’ op Disney+ vanaf 2 mei, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

The Kardashians – seizoen 3

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten opnieuw cameraploegen toe om hun altijd veranderende levens op de gevoelige plaat vast te leggen. Kijkers kunnen samen met hen hun grootste triomfen en strubbelingen beleven. We zien zowel hun publieke als hun privélevens, van de vurige romances en scharniermomenten die alles veranderen tot de ongelooflijke successen, met steeds als rode draad de familiebanden die onbreekbaar blijven.

Ontdek het derde seizoen van ‘The Kardashians’ op Disney+ vanaf25 mei, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Ed Sheeran: The Sum of It All

Voor de allereerste keer geeft wereldster Ed Sheeran ons een eerlijke inkijk in zijn privéleven en de thematiek die zijn muziek inspireert. De vierdelige docuserie ‘Ed Sheeran: The Sum of it All’ volgt de zanger terwijl hij nieuws ontvangt dat zijn leven verandert, langs tegenslagen en triomfen in de meest uitdagende periode van zijn leven. Nooit eerder geziene beelden uit zijn persoonlijk archief worden samengevoegd met actuele feiten, authentieke interviews met hem, zijn vrouw en zijn naasten, en intieme performances op unieke locaties. De serie leggt bloot wat Sheeran denkt over de wereld, zichzelf en zijn muziek.

Sheeran heeft gedurende zijn lange en succesvolle carrière generaties samengebracht met zijn intieme muzikale verhalen die wereldwijd bovenaan de hitlijsten belandden. Zijn zesde album, ‘-‘ (‘Subtract’), komt uit op 5 mei, met de single ‘Eyes Closed’ voorop.

Ontdek 'Ed Sheeran: The Sum of it All' op Disney+ vanaf 17 mei, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Scott Lang (Paul Rudd) en Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) keren terug om hun avonturen voort te zetten als Ant-Man en The Wasp. Samen met Hopes ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), en Scotts dochter Cassie Lang (Kathryn Newton), ontdekt het duo het kwantumrijk, komen ze in aanraking met vreemde nieuwe wezens en beginnen ze aan een avontuur waarin eerder voor onmogelijk gehouden grenzen worden verlegd. Geregisseerd door Peyton Reed, geschreven door Jeff Loveness en geproduceerd door Kevin Feige en Stephen Broussard. Met ook Jonathan Majors als Kang in ‘Ant-Man and The Wasp: Quantumania’. WAARSCHUWING: Sommige scènes bevatten lichtflitsen en kunnen van invloed zijn op lichtgevoelige kijkers.

Ontdek ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ op Disney+ vanaf 15 mei, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top