Deze nevenpersonages verdienen hun eigen film of serie

Series | Fans van 'Bridgeton', opgelet! Op woensdag 4 mei verschijnt er op Netflix een niet te missen serie. We hebben het natuurlijk over ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’. In deze spin-offserie en prequel van 'Bridgerton’ zien we hoe Queen Charlotte uitgroeide tot een van de machtigste vorsten uit haar tijd. Volgens het internet zijn er nog heel wat nevenpersonages die hun eigen film of serie verdienen. Welke dat zijn, lees je hier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tory Nichols uit 'Cobra Kai'

Cobra Kai is een spin-offserie waarvan het verhaal zich afspeelt in hetzelfde universum als de ‘Karate Kid’-films. We zien hoe eeuwige vijanden Johnny Lawrence (William Zabka) en Daniel LaRusso (Ralph Macchio) elkaar weer in de ogen kijken en elk hun eigen visie op karate uit proberen te werken. Johnny en Daniel zijn ervaren rotten in het vak, maar de jongelui die naar hun dojo afzakken om de vechtsport te leren, zijn dat niet. Een van die jongeren luistert naar de naam Tory Nichols (Peyton List).

Tory komt stoer, verbeten en wraakzuchtig over, maar blijkt toch helemaal anders in elkaar te zitten dan aanvankelijk gedacht. We komen bijvoorbeeld te weten dat ze verschillende baantjes heeft om geld te verdienen en haar familie te helpen onderhouden. Ze moet zichzelf in moeilijke omstandigheden staande weten te houden en heeft daarom een muur rondom zichzelf opgetrokken. Fans van de serie vinden Tory een geweldig personage en hopen daarom op een serie die volledig rondom haar draait.

Ontdek ‘Cobra Kai’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Mindy Chen in 'Emily in Paris’

Mindy Chen (Ashley Park) is de allereerste en tevens beste vriendin van hoofdpersonage Emily (Lily Collins) in ‘Emily in Paris’. Ze is grappig, recht voor de raap maar ook enorm empathisch. Ze beschikt bovendien over een klok van een stem.

Chen is van zeer rijke Chinese komaf, maar heeft toch besloten om afstand van haar familie te nemen. Ze wil professioneel zangeres worden en die droom wil ze ook met haar eigen middelen najagen... in Parijs. Zonder het personage van Mindy Chen, zou ‘Emily in Paris’ er helemaal anders uitzien. Fans vragen zich dan ook luidop af of dit personage geen eigen aparte serie verdient.

Ontdek ‘Emily in Paris' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Emily Charlton in 'The Devil Wears Prada’

Emily Charlton (Emily Blunt) is de hardwerkende assistente van Miranda Priestly (Meryl Streep) in 'The Devil Wears Prada’. Ze is altijd druk in de weer met een of andere taak en is zeer kritisch voor iedereen die (volgens haar) geen gevoel voor mode heeft. Charlton lijkt aanvankelijk geen benijdenswaardige persoonlijkheid te hebben, maar dat valt reuze mee. Naarmate de film vordert zien we namelijk dat Emily toch over een hart beschikt en ze ook zeer lief en behulpzaam kan zijn.

Volgens de vele fans van ‘The Devil Wears Prada’ is Emily Charlton heus niet zo slecht, maar wel een beetje te ijverig in haar job. Er zijn ook heel wat fans die hopen dat er een nieuwe film of serie zal uitkomen waarin het leven van Emily Charlton centraal komt te staan, of waarin de medewerkster tenminste in een ander daglicht zal komen te staan. Dat was al deels het geval in het tweede boek van Lauren Weisberger: ‘Revenge Wears Prada’. In dit verhaal slaan Andy en Emily de handen in elkaar en staan ze samen aan het hoofd van een ander succesvol modeblad.

Mushu in 'Mulan’

In zowat alle populaire Disney-films wordt het hoofdpersonage geflankeerd door een nevenpersonage dat ofwel voor een komische noot zorgt, ofwel extra leven in de brouwerij moet brengen. Dat was ook zo in ‘Mulan’ uit 1998. In deze animatiefilm zien we hoe de Chinese krijgster Mulan vergezeld wordt door een draak, Mushu.

Mushu is een grappig wezen en weet zich vaak in uiterst komische en onhandige situaties te manoeuvreren. Hij wordt niet gerespecteerd door de andere geesten in de film en omdat hij ooit een fout heeft gemaakt die iemand het leven heeft gekost. Ondanks zijn tragische situatie hadden heel wat fans van Disney graag een nieuwe film of serie gezien waarin het verhaal van de kleine grappige draak verder wordt toegelicht. De fans claimen enkel en alleen al om de grappen van Mushu naar dit verhaal te zullen kijken.

Professor Sneep in 'Harry Potter’

Het Amerikaanse bedrijf Warner Bros. kondigde onlangs aan dat er een nieuwe ‘Harry Potter’-serie in de maak is. In deze serie zullen we opnieuw enkele zeer spannende avonturen van Harry Potter (her)beleven, maar ook meer te weten komen over de personages uit de franchise. Een van de meest geheimzinnige personages uit de ‘Harry Potter’ -boeken en -films, is dat van Professor Sneep. Sneep doceerde zwarte magie aan Zweinstein en het was voor heel wat fans aanvankelijk niet duidelijk tot welk kamp hij behoorde: dat van Voldemort of van Harry Potter.

Vlak na de aankondiging van Warner Bros. werden er heel wat reacties op het internet geplaatst over de mogelijke verhaallijn van de nieuwe serie. Heel wat fans hopen dat de makers ons een nieuwe inkijk zullen geven in het leven van Professor Sneep. Alan Rickman, de inmiddels overleden Britse acteur die Professor Sneep gestalte heeft gegeven in de vele 'Harry Potter'-films, kan helaas niet meer meespelen in de serie. Naar verluidt zou de Amerikaanse acteur Adam Driver in pole position liggen om de rol op zich te nemen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top