Ook Macklemore komt naar Pukkelpop

Festivals | De organisatie van Pukkelpop voegt vijf nieuwe namen toe aan zijn line-up. Blikvanger is de Amerikaanse rapper Macklemore die op zondag 20 augustus de Main Stage zal inpalmen.

Door Belga

Deel dit nieuws

Afgelopen maandag hintte Macklemore tijdens zijn concert in Vorst Nationaal al op een snel weerzien met zijn fans. Dat weerzien zal dus op zondag 20 augustus op de Main Stage in Kiewit plaatsvinden. Als muzikale duizendpoot scoorde deze Amerikaanse rapper wereldhits met 'Thrift Shop', 'Glorious' en 'Can't Hold Us'.

Zaterdag blinken twee nieuwe acts op de affiche: de hypnotiserende postpunk van Dry Cleaning en de drum 'n bass-artiest Kanine. Zij delen de spotlights met Angèle, Anne-Marie, Limp Bizkit, 2manydjs (live), Joji, Joost, Rema, Tom Odell, Turnstile en nog vele anderen.

Naast Macklemore worden ook de Londense 29 jarige singer-songwriter Bakar en de Britse dj en producer Charlie Sparks toegevoegd. Zij voegen zich op de laatste festivaldag bij onder andere The Killers, Florence + The Machine, Bonobo, Girl in Red, Reinier Zonneveld (live), Zwangere Guy, ADF Family, Beartooth, Dylan en Giant Rooks.Tickets voor Pukkelpop 2023 zijn te koop via tickets.pukkelpop.be.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top