Club YLA hoopt tegen AA Gent stap dichterbij top vier te komen

Lotto Super League | In de Lotto Super League staat de zesde speeldag op het programma. Er is onder meer de ‘Slag van Vlaanderen’ tussen Club YLA en AA Gent. Het belooft alweer een bijzonder spannende speeldag te worden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dit weekend beginnen we dus aan de zesde speeldag in de play-offs. We krijgen dezelfde partijen als op de vijfde speeldag, alleen zijn de rollen nu omgedraaid. De bezoekers van afgelopen weekend mogen hun tegenstander nu thuis ontvangen. Leider RSC Anderlecht mag het vrijdag om 20u opnemen tegen KRC Genk. In Limburg werd het nog 1-3 voor de Brusselse dames en zij willen hun leidersplaats behouden en gaan uiteraard weer volop voor de drie punten.

Club YLA zal wellicht hopen dat KRC Genk schade oploopt tegen Anderlecht. De Bruggelingen spelen om 13u30 het altijd beladen duel tegen AA Gent. Club YLA heeft vijf punten minder dan nummer vier KRC Genk en moet dus hopen op puntenverlies. AA Gent zal echter geen makkelijke brok worden, want op de vorige speeldag speelden beide teams 0-0 tegen elkaar.

Om 15u kruist Standard Fémina de degens met OH Leuven. De bezoekers moeten winnen om Anderlecht het leven zuur te blijven maken. In Leuven werd het op de vorige speeldag nog 3-2, dus de Luikse ploeg is zeker geen hapklare brok.

Het programma van speeldag 6 in Play-off 1 van de Lotto Super League:

Vrijdag 21 april

Zaterdag 22 april

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top