Man verdacht van moordpoging na gijzeling in Roeselare

Nieuws | In de zaak van de gijzeling van vrijdagavond in Roeselare zal een 53-jarige man bij de onderzoeksrechter voorgeleid worden voor poging tot moord. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk. De verdachte drong de woning van zijn ex-vriendin binnen.

Door Belga

Deel dit nieuws

De feiten speelden zich vrijdagavond af in de Spoelstraat in Roeselare. Een 53-jarige man drong de woning van zijn ex-partner binnen. Tijdens het incident werden de huizen in de buurt uit voorzorg ontruimd door de politie van de zone Riho. In totaal werd een dertigtal mensen geëvacueerd. Uiteindelijk kon de verdachte rond 23 uur ingerekend worden.

Zaterdagochtend heeft de Kortrijkse afdeling van het parket West-Vlaanderen aangekondigd dat de vijftiger zal voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter. De man wordt niet enkel verdacht van woonstschennis met braak en van wederrechtelijke vrijheidsberoving, maar ook van poging tot moord op zijn ex-partner. De vrouw raakte bij de feiten gewond, maar verkeert niet in levensgevaar.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top