1 april: graancirkels in de Grotten van Han en slimme bespaarassistent van Coolblue

Nieuws | Op 1 april lanceert elektronicawebwinkel Coolblue 'Muka', een slimme bespaarassistent voor energie. En in het dierenpark van het Domein van de Grotten van Han zijn net vandaag graancirkels ontdekt. Het zijn enkele van de aprilvissen die zaterdag opduiken via e-mail en op de sociale media.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Met deze slimme bespaarassistent in de Coolblue App verbruik je ampère energie", zegt manager van Coolblue België Arne Van Verdegem zaterdag in een persbericht. De nieuwe tool is een 'E-Ei' om in de meterkast te klikken die in verbinding staat met de app, die de gebruikers aanmaant als ze te lang douchen of televisiekijken.

In het Domein van de Grotten van Han zou zaterdag dan weer een mysterieuze gaancirkel opgedoken zijn, met een dierenpoot in het midden, terwijl voetbalclub STVV de lancering meldt van een seksspeeltje, 'Het Kanariepietje', tijdens de Ladies Night. Dat geeft vrouwen een gevoel dat omschreven wordt "als de mix van een snedige tackle van Teixeira, een stevig duel met Konaté en een subtiele afwerking door Bruno".

Actiegroep Ringland laat bovendien weten dat ze de handdoek in de ring gooit en een nieuwe partij start: Overal Onverkort Overkappen (OOO). En het Belgische roeiteam meldt dat Ward Lemmelijn Parijs-Roubaix zal rijden voor Lotto Dstny.

In de Vlaamse pers zijn er zaterdag, op het eerste zicht tenminste, geen aprilvissen te bespeuren. Dat is anders in de Franstalige pers. Zo meldt Sudinfo dat minister van Defensie Ludivine Dedonder het sneakermerk #NoBasket lanceert, heeft L'Avenir het over een geheime passage per duikboot tussen het Élysette en het Waals Parlement en meldt La Dernière Heure dat op de site van Caterpillar, waar Legoland gebouwd ging worden, het nieuw nationaal stadion komt. La Libre Belgique, tot slot, heeft het over de opening van een Belgische ruimtelanceerbasis, waartegen de MR en de PS protesteren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top