Soudal Quick-Step met Dries Devenyns naar Baskenland

Wielersport | Met de van ziekte herstelde Dries Devenyns zit er één landgenoot in de zevenkoppige selectie van Soudal Quick-Step voor de Ronde van het Baskenland (Spa/WorldTour), de zesdaagse rittenkoers die maandag van start gaat in Vitoria-Gasteiz, zo maakte de Belgische WorldTour-formatie vrijdag bekend.

Door Belga

Deel dit nieuws

Met onder meer de Fransman Rémi Cavagna en de Zwitser Mauro Schmid in de rangen mikt Soudal Quick-Step er in de eerste plaats op ritzeges. De Italianen Andrea Bagioli en Mattia Cattaneo, de Brit James Knox en de Slovaak Martin Svrcek vervolledigen de selectie voor deze 62e editie van de Ronde van het Baskenland, een loodzware rittenkoers met een ondankbare plaats op de kalender, in de week tussen Vlaanderens Mooiste en Parijs-Roubaix.

"Zoals we weten, is 'Pais Vasco' een van de zwaarste rittenkoersen van het seizoen", vertelt sportdirecteur Geert Van Bondt. "Maar we zijn ervan overtuigd dat we met ons sterke team resultaten kunnen neerzetten. Rémi en Mauro toonden hun goeie vorm al in Italië, Mattia was solide in Catalonië, terwijl Devenyns helemaal terug is na ziekte. "

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top