Tegenvaller voor Youri Tielemans: Rode Duivel kent terugval in blessureherstel

Premier League | Leicester City-coach Brendan Rodgers had donderdag geen goed nieuws over Youri Tielemans op de persconferentie in aanloop naar de uitmatch van zaterdag tegen Crystal Palace. De 25-jarige middenvelder, out met een enkelblessure, zal mogelijk later dan voorzien zijn rentree vieren.

Door Belga

Deel dit nieuws

Tielemans liep eind februari een vervelende enkelblessure op en moest daardoor onder meer verstek geven voor de wedstrijden van de Rode Duivels tegen Zweden en Duitsland. Tielemans zou normaal deze week de training hervatten maar kent volgens Brendan Rodgers een terugval in zijn herstel.

"Tot afgelopen vrijdag trainde hij erg goed", zo verklaarde Rodgers. "Hij heeft een lichte terugval gehad, waardoor hij nu wat rust nodig heeft. Dat is teleurstellend voor ons, maar we moeten de enkel opnieuw laten herstellen en daarna evalueren waar we staan."

Ook Dennis Praet kampt met fysieke kwaaltjes. De Rode Duivel kwam volgens Rodgers terug van interlandbreak met een lichte pijn in het bovenbeen maar zou normaal vrijdag al opnieuw de training moeten kunnen hervatten.

Na 27 speeldagen is Leicester City 17e in de Premier League. Het telt een punt meer dan West Ham United, dat op de eerste degradatieplaats staat. West Ham heeft een match minder gespeeld.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top