Kapitein De Bruyne speelde "leuke match", Carrasco ziet "perspectief voor de toekomst"

Rode Duivels | "Het was een leuke match", reageerde kapitein Kevin De Bruyne dinsdag na de 2-3 zege in het oefenduel tegen Duitsland. "Er was veel inzet en een half uur speelden we heel goed."

Door Belga

Deel dit nieuws

"Daarna hadden we het moeilijker en in de tweede helft moesten we onze momenten zoeken. Het laatste kwartier werden we belegerd, maar het is goed dat we ook dat meemaakten. Deze match had alles. Het was goed om te zien dat we de Duitsers een half uur lang weg konden spelen. Defensief zat het ook goed op slot, we zijn niet alleen in balbezit goed."

"De manier van spelen van de nieuwe bondscoach zit er al wel een beetje in. Tedesco heeft zijn accenten gelegd. Het is natuurlijk nog wat zoeken, maar na acht dagen is dit het beste wat we kunnen."

"We leren redelijk snel wat de trainer wil", beaamde Yannick Carrasco. "We konden goed vanachter uit opbouwen. We waren sterk op de counter en konden de ruimtes goed benutten. We hadden dan nog pech dat we de 0-3 niet scoorden en dat de Duitsers die penalty kregen. Deze prestatie, met een ploeg in opbouw, met jonge nieuwe spelers en een nieuwe trainer, biedt veel perspectief voor de toekomst."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top