Orel Mangala in de basis in Duitsland, Trossard op de bank

Rode Duivels | In vergelijking met de met 0-3 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag in Solna tegen Zweden, voert kersvers bondscoach Domenico Tedesco twee wijzigingen door in zijn basiself voor de oefeninterland van dinsdagavond in Keulen tegen Duitsland.

Door Belga

Deel dit nieuws

Centraal op het middenveld komt Orel Mangala in de ploeg, Leandro Trossard verdwijnt daardoor naar de bank. De Arsenal-speler kwam vrijdag moeilijk in zijn spel in Zweden en werd op het uur naar de kant gehaald. In doel is Koen Casteels de vervanger van Thibaut Courtois, die licht geblesseerd terugkeerde naar Madrid.

Na de geslaagde ouverture van vrijdagavond in Stockholm, staan de Rode Duivels dinsdagavond (20u45) in het RheinEnergie-stadion in Keulen tegen Duitsland voor hun tweede interland onder kersvers bondscoach Domenico Tedesco.

Met de 0-3 zege van vrijdagavond in Solna tegen Zweden in de openingswedstrijd van de EK-kwalificaties hebben de Belgen hun belangrijkste resultaat reeds op zak, in Keulen komt het erop aan bevestiging te zoeken voor de positieve zaken die in Zweden op de mat werden gebracht.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top