Arnaud De Lie voert Lotto Dstny aan in Dwars door Vlaanderen

Wielersport | Met Dwars door Vlaanderen staat er woensdag opnieuw een echte kasseiklassieker op het programma. Lotto Dstny trekt met de nodige ambities richting Roeselare en rekent daarbij vooral op Arnaud De Lie.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Lie kreeg afgelopen weekend in Gent-Wevelgem heel wat pech te verduren en is er dan ook op gebrand om zich woensdag te tonen. Van het voorspelde slechte weer ligt de jonge sprinter alvast niet wakker.

"Regen en wind, het maakt me niet uit. Telkens als het slecht weer is, vlieg ik, hopelijk woensdag ook", aldus een zelfverzekerde Arnaud De Lie op de website van Lotto Dstny.

De Lie krijgt in Dwars door Vlaanderen onder meer het gezelschap van Caleb Ewan en Frederik Frison. Die laatste eindigde zowel in Brugge-De Panne als in Gent-Wevelgem op een knappe vierde plaats. De selectie wordt vervolledigd door Jasper De Buyst, Pascal Eenkhoorn, Sebastien Grignard en Cedric Beullens.

"Onze ploeg is sterker dan alleen Arnaud De Lie", benadrukt ploegleider Nikolas Maes. "Hij is een fenomeen, maar de ploeg telt ook andere jongens die heel sterk voor de dag komen. Kijk naar Frederik, hij liet al mooie dingen zien en kan dat ook woensdag doen. De ploeg draait goed en we zijn enorm gemotiveerd om woensdag opnieuw een rol te spelen."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top